Frankia I 890 nu als Q-DB met queensbed

Campers

De integraal Frankia I 890 is een zogenoemde premiumliner. Het is een grote jongen. Negen meter aan pure luxe. Hij is er met enkele bedden en – helemaal nieuw – nu ook met een queensbed.

I 890 Q-DB is wat de klant wil

Frankia levert met de F-Line serie een integraal die voldoet aan de vraag van de klant. Nog meer ruimtegevoel, nog meer comfort en nog meer opbergruimte. Aan de klassieke barzit kun je eten of heerlijk ontspannen. Je kunt er ook een multimedia-werkplek van maken. Deze gigant was er al met enkele bedden. Vanaf nu is hij er ook met een queensbed. Voor wie ruim en autark op pad wil zijn, is de Frankia I 890 met de Titan-upgrade de juiste keus. Je krijgt met de I 890 een open interieur – dat zeer ruimtelijk aandoet – en het absolute maximum aan zitcomfort.

I 890

Handig en praktisch zijn de vele slimme oplossingen. Zo maak je van de 75 centimeter brede tafel heel gemakkelijk een eettafel. Dat doe je door hem van 105 naar 143 centimeter lengte uit te schuiven. Heb je de lengte niet nodig, dan staat hij ook niet in de weg. Praktisch is het vak met drie stopcontacten. Wanneer je er een werkplek van maakt, kun je de laptop en smartphone zo prima aansluiten. Het nieuwe QD queensbed – vanaf nu in alle Frankia-modellen vanaf 8,40 meter lengte – is ook al van een gigantische afmeting. Het is namelijk 1,60 meter breed. Het heeft een gemakkelijk instap, want het is laag. Aan het hoofdeinde een led-lichtstrip. Het bed is uiteraard elektrisch verstelbaar. Wil je lezen, dan gaat het hoofdeinde met een druk op de knop omhoog. De ramen aan weerskanten en het dakluik zorgen voor voldoende daglicht in de slaapkamer.

queensbe I 890

Een zee aan ruimte

Natuurlijk heb je in een camper van bijna 9 meter lengte de ruimte. Bij de Frankia I 890 komt daar een stahoogte van 2,03 meter bij. Standaard weegt deze gigant 5,5 ton. Een drinkwatertank van 300 liter is optioneel. Onder de kap huizen tot aan 180 pk. De garage heeft een hoogte van 1,24 meter. En dan is er ook nog heel wat ruimte in de verwarmde (Alde) dubbele bodem. Wil je extra genieten van zorgeloze techniek? Kies dan voor de Titan upgrade. Je maakt de Frankia daarmee autark. Met o.a. een LifePo4-accu, compleet met snelle lader. Zo heb je altijd 1700 watt achter de hand. De twee keer 110 watt zonnepanelen op het dak doen hun werk ook bij slecht weer.

Frankia bouwt als sinds 1960 campers. Kwaliteit made in Germany. Het is sinds 1995 een van de eerste camperbouwers met een dubbele bodem in zijn campers. Elke camper van Frankia is iets bijzonders. Per jaar rollen er zo’n 650 stuks de fabriek uit. Hier worden ze met veel zorg in elkaar gezet door zo’n tweehonderd medewerkers. Individuele oplossingen en de wens van de klant staan bij Frankia nog steeds centraal.

De vanafprijs voor de Frankia I 890 is 128.500 euro exclusief bpm. Dat is zowel voor het model met enkele bedden als voor het model met queensbed. De Titan-versie is er vanaf 153.500 euro exclusief bpm. Naar de site van Frankia.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant