Frankia F line 890 Bar

Frankia F-Line I 890 GD B, met de B van barzit

Campers

Frankia presenteert de integraal F-Line I 890 GD met de nieuwe bar-indeling. Meer ruimtegevoel, meer zitcomfort. De klassieke indeling opnieuw bedacht met slimme en doordachte bijzonderheden. Met een barzit die ook prima als werkplek dienst kan doen.

Ruimte

Wederom komt dit merk met een camper die inspringt op de wensen de klant. De nieuwe barzit leent zich prima als eetplek, of om te ontspannen. Maar je kunt er net zo fijn een laptop kwijt en er je werkplek van maken. Het is – naast de indeling met de langsbanken als zitgroep – de tweede Liner met enkele bedden achterin. Voor koppels die nog meer de ruimte willen. De tafel is 105 bij 75 centimeter groot, maar je trekt hem gemakkelijk uit tot een lengte van 143 centimeter. Door de afgeronde hoeken is de tafel prettig ruim, maar kun je er toch gemakkelijk langs.
Frankia F

2,10 meter lange bedden

Slim: in de tafel een open vak met stopcontacten. Smartphone en laptop kun je niet alleen opbergen, maar ook meteen opladen. De camper heeft standaard vier zitplaatsen met gordel en vier slaapplaatsen. Boven de cabinestoelen hangt namelijk nog een elektrisch te bedienen hefbed. De Alde-vloeistofverwarming is standaard. De I 890 GD B is net geen 9 meter lang, heeft een stahoogte van 2.03 meter en de bedden zijn allemaal 2,10 (!) meter lang. Basis is de Ducato met 2,3 liter Euro 6 diesel met tot 177 pk. Het maximum gewicht is 5,5 ton en je hebt er een C rijbewijs voor nodig.
Frankia

Titan

Deze camper is prima geschikt om te winterkamperen. Naast de verwarming van Alde is er een verwarmde dubbele boden en een verwarmde garage. Wil je nog een stapje verder in het zelfvoorzienend kunnen staan, dan is hij ook als Titan verkrijgbaar. Deze uitvoering biedt maximale zelfstandigheid en zit vol met slimme technische snufjes. Er zit natuurlijk een LifePo4-accu in die zorgt dat alles blijft werken. En dat vrijwel onbeperkt. De 2 x 110 W zonnepanelen helpen daarbij. We hadden afgelopen jaar een Frankia voor een test. Dat verslag lees je hier.
De F-Line I 890 GD B is zien op de CMT in Stuttgart van 12 tot en met 20 januari. Frankia staat in hal 3, stand B72. Wil je hem eerder bekijken? Neem contact op met een Frankia-dealer.
www.frankia.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant