ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home France Passion gids 2019 is uit
France Passion gids 2019 is uit
Nieuws

France Passion gids 2019 is uit

  1. 12 maart 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

France Passion staat voor tienduizend gratis overnachtingsplekken bij boeren, wijnbouwers, veehouders, ambachtslieden en boerenherbergen. Je bent welkom in alle plattelandsstreken van Frankrijk. En dat al sinds 1993. De nieuwe 2019 gids is nu uit.

Simpele formule

Koop de gids en het bijbehorende vignet en je bent het hele jaar door welkom bij de adressen in de gids, waar je gratis kunt overnachten. Enige voorwaarde is dat je de zogenaamde Gouden Regels van France Passion naleeft. Dat is niet zo moeilijk, want bijna vanzelfsprekend. Het komt erop neer dat je reist met een zelfvoorzienende camper (er zijn geen voorzieningen op de meeste plekken), dat je laat weten dat je er bent én wanneer je vertrekt en dat je de plek schoon achterlaat. De editie van dit jaar is de 27ste in de 26-jarige geschiedenis van de gids.

5 redenen te kamperen via de France Passion-gids

  • Een warm en gastvrij welkom
  • Gratis overnachtingen (duur 24 uur)
  • Een rustig en veilig plekje
  • Ontdek Frankrijk op een andere manier

France Passion

De geactualiseerde 2019 gids is er in twee versies: Franstalig en meertalig (Engels, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans). Hij verschijnt deze maand. De gids bevat naast de adressen 27 streekkaarten, foto’s, gps-coördinaten, toegangsroutes, aangeboden producten en diensten, informatie over de gastbedrijven en adressen waar je lekker uit eten kunt gaan. Bij de gids hoort la carte d’invité (de uitnodigingskaart) en het jaarvignet. Ook krijg je er de link bij voor de digitale versie (voor op je tablet of smartphone). Het lidmaatschap is geldig tot en met Pasen 2020 en kost 30 euro. Het boekje kan op deze site gekocht worden.

www.france-passion.com

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS