France Passion 2020

France Passion 2020 gids mét app

App

France Passion is dé gids voor camperplaatsen met een gemoedelijke sfeer en heerlijk eten. De 2020-editie komt in maart uit. Voor het eerst is er ook een app bij de gids.

France Passion 2020 voor de liefhebbers

rance Passion 2020

Landbouwers, wijnbouwers, veehouders en ambachtslieden. Ze staan allemaal in de nieuwste France Passion. Voor de camperaar die een gratis overnachtingsstek in het ‘echte Frankrijk’ zoekt. Alle 2050 plaatsen liggen op eigen terrein. Dit jaar vermeldt de gids tweehonderd nieuwe plekken. Overnachten via France Passion is een unieke manier om kennis te maken met het Franse platteland. Een warme ontvangst bij authentieke bedrijven en heerlijk eten op de plaats van bestemming. En de voorwaarden? Je reist met een selfsupporting camper. Je meldt je aan én af. Vanzelfsprekend laat je de plek schoon achter. En je kunt bonjour en merci zeggen. C’est ca.

Breien met alpacawol

De gids meldt verder originele activiteiten en een gevarieerd aanbod aan streekproducten. Afhankelijk van de route die je kiest, geniet je bijvoorbeeld van biologische geitenkaas in de Provence. Of van de eerste asperges in het Loiredal. Proef berkensap in de Alpen. Brei met alpacawol in de Auvergne. Slaap aan de voet van de Mont Ventoux, maak een tochtje op een ezel. Dat en nog veel meer in de 28e editie van de gids.

France Passion 2020

Nieuw en gratis: de France Passion app

Voor het eerst kunnen leden ook gebruik gaan maken van de app van France Passion. Deze zal nog voor de zomer operationeel zijn (Android en iOS). Hij is helemaal gratis en moet gezien worden als een aanvulling op de gids. Op je tablet op smartphone kun je – in afwachting van de app – via de site routes uitstippelen en overnachtingsplekken kiezen. Frankrijk ontdekken, maar dan anders.

De gids kost 30 euro, of 27 euro bij verlenging. Daarvoor kun je terecht op deze site.

Naar de site van France Passion.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant