ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home France Passion gids 2017
France Passion gids 2017
Nieuws

France Passion gids 2017

  1. 26 februari 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Feest en een mijlpaal: voor het 25-jarig jubileum biedt France Passion camperaars meer dan 2.000 overnachtingadressen in alle regio’s en op nog onontdekte plekjes in Frankrijk …

France Passion is jarig

Boeren, wijnbouwers, veehouders, ambachtslieden en eigenaren van boerderij-herbergen in heel Frankrijk bieden camperaars op zoek naar het ‘echte’ Frankrijk een standplaats aan. Iedere camperaar in het bezit van een Gids van dit jaar krijgt een gratis plekje op het terrein van de aangesloten bedrijven om hier gedurende één nacht te verblijven. De enige voorwaarde is dat u zich houdt aan de “Gouden Regels“ van France Passion (dat u reist met een selfsupporting camper, laat weten dat u bent aangekomen of weer vertrekt, de camperplaats schoon achterlaat, enz.). Weg van de gebaande paden biedt de France Passion Gids 2017 meer dan 2.000 overnachtingsadressen aan, waarvan 245 nieuwe, samen goed voor 10.000 gratis camperstandplaatsen in 91 departementen. Al 25 jaar heeft France Passion een grote aantrekkingskracht op rondreizende toeristen op zoek naar authenticiteit en mooie ontmoetingen die een extra dimensie toevoegen aan het reizen met de camper.

Kriskras door Frankrijk, al 25 jaar

Door te overnachten bij onze boeren, wijnbouwers, veehouders en ambachtslieden leert u hen kennen, deelt u hun wereld, luistert u naar de geschiedenis en de tradities van hun regio, ontdekt en proeft u de producten uit hun streek.Van het bier in het Noorderdepartement tot de wijnen in de Gascogne, van de foie gras in de Elzas tot de olijfolie in de Provence, het Franse platteland herbergt vele schatten; dit alles wordt de camperaars aangeboden voor € 29,-, de prijs van de France Passion-gids 2017… en van de vrijheid!

france passionDe Gids van 2017 in aantallen:
• 25e uitgave van de Gids met overnachtingsadressen
• Meer dan 2.000 overnachtingsadressen, waarvan 245 nieuwe,
voor u geselecteerd op nog onontdekte plekken in Frankijk
• 950 boeren, 800 wijnbouwers, 250 ambachtslieden en eigenaren van boerderij-herbergen heten camperaars welkom op hun terrein.
• 10 000 gratis camperstandplaatsen in 91 departementen
• Ieder jaar verschijnt er een nieuwe en geactualiseerde Gids met overnachtingsadressen. Deze kan worden besteld, maar is ook te koop bij onze partners.
• 2 versies: Frans en meertalig (Engels, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans).
• Verschijnt in maart 2017. Geldig van maart 2017 tot Pasen 2018 (€ 29,-)

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS