Forster Vans

Forster heeft nu ook Vans

Campers

Forster is het zustermerk van Eura Mobil. Je kon er tot nu toe voor alle campersoorten terecht, behalve buscampers. Nu zijn er ook de Forster Vans.

Jong merk, jong publiek

Het is een logische combinatie. Het jonge merk Forster wil zich met zijn Vans richten op een jong(er) koperspubliek. Daarbij helpt het dat ook buscamperbouwer Karmann een volle zus is. Forster kiest er duidelijk voor om de rol van instapmerk op zich te nemen. Zo zitten de beide merken elkaar ook niet in de weg. De jongste kopersgroep moet zich aangesproken voelen door frisse – deels felle – kleuren.

Forster Van interieur

Forster Vans met internet

We zien in het interieur lichte houttinten en witte hoogglans kastkleppen. Dat oogt best chic in combinatie met de donkere houten bodem die je aan een scheepsdek doet denken. Leuk is het Connectivity Pakket. Dat omvat een internetverbinding, een DVB-T antenne en een flatscreen die is voorzien van een Bluetooth-speaker. Je krijgt er een jaar lang Spotify en Netflix bij. Als dat niet jeugdig is.

Forster Van bed

Met verder standaard

De Forster Van heeft standaard 120 pk onder de kap. Een goede isolatie, 4 Kw verwarming en een buitenlamp. Het keukenblok bestaat uit twee pitten en een koelkast. De badkamer heeft een douche en toilet. Achterin zijn opklapbare bedden te vinden. De Forster Van is er in 5,41 en 5,99 meter lang met tweepersoonsbed. Als 599 VB heeft hij achterin een tweepersoons stapelbed achterin. Tenslotte is er nog een 6,36 meter lange variant met enkele bedden. De Forster Van buscamper is er vanaf 36.600 euro exclusief onze bpm.

Naar de site van Forster.

Eerder schreven we over een bijzondere halfintegraal van Forster dit:

Forster FT 649 HS: halfintegraal met rondzit achterin

Een halfintegraal met achterin een rondzit zoals we die kennen van de caravan. Voorin gewoon de draaibare cabinestoelen en dinette. De Forster FT 649 HS heeft daarmee twee zitgroepen. En twee hefbedden met in totaal drie slaapplaatsen.

Hele artikel lezen? Klik hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant