Forster FT 649 HS 2020

Forster FT 649 HS: halfintegraal met rondzit achterin

Campers

Een halfintegraal met achterin een rondzit zoals we die kennen van de caravan. Voorin gewoon de draaibare cabinestoelen en dinette. De Forster FT 649 HS heeft daarmee twee zitgroepen. En twee hefbedden met in totaal drie slaapplaatsen.

De FT 649 HS is anders

Er zijn er meer van; campers met een rondzit achterin. Vaak zijn dat echter de wat grotere modellen. Bij Forster doen ze het allemaal op 6,5 meter lengte. Dat maakt deze uitvoering bijzonder. Forster heeft voor het seizoen 2020 duidelijk aandacht voor modellen onder de zeven meter. Compact is populair. Ze hebben bij dit merk gemeen dat ze zijn uitgerust met een elektrisch hefbed en Isofix-gordelsluitingen voor kinderzitjes. De 649 is met twee zithoeken – eigenlijk heb je twee woonkamers – duidelijk anders dan de massa.
Foeater FT 649 HS indeling

Achter slapen, voor tv kijken

Zittend in de ruime rondzit kun je aan drie kanten naar buiten kijken. In de zijwanden en de achterwand zit een raam. Dat zorgt voor veel daglicht. Onder de banken bergruimte. Hier kun je de nodige spullen kwijt. Boven de rondzit achter hangt het tweepersoons hefbed. Dat komt met een druk op de knop van zijn verborgen plek onder het plafond naar beneden. Wil iemand vroeg naar bed, dan heeft de ander daar geen last van. Die kan gewoon in de tweede zithoek voorin gaan zitten. De draaibare cabinestoelen en L-vormige bank bieden ook voorin ruim plaats. Boven deze zithoek hangt het eenpersoons hefbed.
Forster 649 2020
In het midden tussen de zithoeken zien we aan de bestuurderskant de badkamer. Daar tegenover staat de keuken. Deze heeft drie pitten en een koelkast met een inhoud van 142 liter. De badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. Voor keuken en badkamer aan de achterzijde een kast voor kleding. Basis voor de nieuwe FT 649 HS is de Ducato met 6d-Temp motor. Hij kost exclusief bpm net geen 49.500 euro.
Forster 649 hefbed
www.forster-reisemobile.de
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!