Ford Ranger met Tischer 260S afzetunit

Campers

Zet de Tischer Trail of Box 260S op de nieuwe Ford Ranger pick-up en je hebt iets bijzonders. Een camper met veel ruimte en veel kracht. Voor de verwende outdoorfan die niks tekort wil komen.

Ruig met ruimte

De nieuwe Ford Ranger mag gezien worden. Hij straalt zowel kracht als comfort uit. Voor dat eerste zorgt een 3,2 liter diesel met tot aan 200 pk. Gaan als de spreekwoordelijke brandweer zal het probleem niet zijn. Eén keer drukken op het kleine knopje en de aandrijving gaat over alle vier de wielen. Je komt er zo’n beetje overal mee. De waaddiepte voor deze Ford is 80 centimeter, de wielbasis 3,22 meter. Dan maak je gewoon straten waar ze niet zijn. Hij is, compleet met trekhaak, 5,4 meter lang en blijft daarmee lekker compact en wendbaar. Hij past ook in een doorsnee parkeervak. Kortom, een prima ding om een afzetunit op te zetten. Rijplezier en optimaal comfort zijn zo te combineren.

Flexibiliteit zonder grenzen

Afzetunits zijn in. Eén reden daarvoor is de grenzenloze flexibiteit die je hebt met zo’n ding. Je hebt een sterk en zeer stevig voertuig met veel pk’s. Daarmee ga je op pad als de unit op zijn plek staat. En je komt bijna overal met zo’n pick-up. Boodschappen doen of van de gebaande paden af, alles kan. Het afzetten van de unit is daarbij niet moeilijk, snel te doen en zonder veel gedoe. De unit is ruim van opzet, voorzien van meerdere slimme detailoplossingen en zelfs de meest verwende camperaar komt aan zijn trekken.

260S is functioneel en ruim

De Tischer Trail/Box 260S combineert functionaliteit met veel ruimte. De stahoogte is bijna 2 meter. Het bed heeft als bedmaat 1,98 bij 1,50 meter. Dat maak je van de zitgroep. De unit heeft een bodemlengte van 2,67 meter. De keuken is voorzien van een koelkast en het bad van een douche. Er is keus uit vijf varianten voor de stoffering van de meubels en gordijnen. Van onopvallend grijs tot fris geel, je maakt er je eigen camper mee. De meubels zijn van licht maar sterk populierenhout, handgemaakt. De verlichting is LED, de bedbodem voorzien van het Froli-systeem, de dubbele ramen zijn van Seitz. En wil je iets anders dan de standaardversie van de afzetunit, Tischer maakt ze net zo graag precies naar individuele wensen.

Tischer en Ford

Presenteerden samen deze combinatie op de beurs Interzum in Keulen. De combinatie van de krachtige nieuwe Ranger en de comfortabele unit van Tischer viel in de smaak. “De vraag naar comfort bij het mobiele reizen stijgt. Deze combinatie is daarom up to date” aldus Thomas Klein van Tischer.  De Trail/Box 260S biedt plek aan tot vier personen. De ingang is aan de zijkant. Er is ook een Trail/Box260, deze heeft de deur aan de achterkant. De Box 260 en 260S, de iets eenvoudigere variant, weegt 652 kilo en is er vanaf 28.412 euro. De Trail 260 en 260S, o.a. herkenbaar aan zijn ronde alkoofvorm, weegt 670 kilo en is er vanaf 30.160 euro. De nieuwe Ford Ranger is er als Super Cab en als Double Cab in diverse uitvoeringen vanaf zo’n 39.000 euro.
www.tischer-pickup.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!