ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Ford Big Nugget is weer maatje groter
Ford Big Nugget is weer maatje groter
Campers

Ford Big Nugget is weer maatje groter

  1. 14 augustus 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Eerst was er de Ford Nugget, tegenwoordig op basis van de Transit Custom. Toen volgde de Plus, eveneens op de Custom. Deze had een lange wielbasis en was 36 centimeter langer. Op de komende Caravan Salon volgt de nieuwe Ford Big Nugget met de gewone Transit als basis. 

Big Nugget in 2020 te koop

Voor het eerst te zien is de nieuwe Ford Big Nugget natuurlijk op de komende Caravan Salon in Düsseldorf (van 30 augustus tot 8 september). In de eerste helft van volgend jaar moet hij in de showroom staan. Ford bouwt de Big Nugget samen met Westfalen Mobil uit het Duitse Reda-Wiedenbrück. De voorwielaangedreven Transit  heeft een maximaal toegestaan gewicht van 3500 kilo. Hij is zes meter lang, heeft een verhoogd dak en de lange wielbasis. Lekker ruim dus. Ford heeft waarschijnlijk eerst even gekeken naar hoe de Grand California van Volkswagen aansloeg. De Big Nugget is het antwoord.

Ford Big Nugget interieur

De Ford Big Nugget heeft een separate badkamer, draaibare cabinestoelen en een dinette-bank. Half voor de schuifdeur een keukenblok en het tweepersoonsbed staat dwars achterin. De bedmaat is 200 bij 130 centimeter. De stahoogte binnen bedraagt een aangename 2,05 meter.

www.ford.nl

Dit schreven we bij het verschijnen van de Ford Nugget Plus:

De Nugget Plus is de nieuwe langere versie van de bekende samenwerking tussen Ford en Westfalia. De nieuwe Transit Custom Kombi 340 L2 dient als basis. Daar bovenop een nieuw ontworpen verhoogd dak.

Hier kun je het hele artikel teruglezen.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS