Flowcamper

Campers

Flowcamper is de naam van een nieuw Duits buscampermerk, dat voor het eerst te zien was op de afgelopen Caravan Salon. Het motto: Eenvoudig, praktisch en betaalbaar.

Flowcamper: compleet met bloemenvaasje

ampnet_photo_20150901_104618Flow(er)camper, de sfeer van de jaren 70 met bloemen en gebatikte kussens en gordijnen. Dat laatste is nog handwerk ook. De basis van de buscamper is de nieuwe VW T6. Het is de bedoeling een eenvoudige camperbus neer te zetten, die in de praktijk prima voldoen en bovendien zeer betaalbaar moet blijven. Grappige gadgets als een bloemenvaasje en een asbak (al lang geen standaard meer in de camper- en autoindustrie) dragen bij aan het hippie en terug in de tijd gevoel dat bij het mer hoort. Ook de oranje kleur helpt.
Het concept van e Flowcamper: eenvoudige meubelmodule, comperssor-koelbox, wasbakje van rvs. Verder is er een water- en afvalwatertankje van ieder 12 liter aan boord en een enkele gaspit om op te koken.  Doordat de bank achterin te verwijderen is kun je hem gebruiken als camper, personenbus of bestelbus om grotere stukken mee te vervoeren of een verhuizing mee te doen. Multifunctioneel, komt altijd van pas. Compleet met inrichting en huishoud-accu, standkachel en slaaphefdak voorzien van een bed is hij in Duitsland vanaf 44.900 euro te koop. Bij ons komt er nog iets van 10.000 euro bpm bij.

ampnet_photo_20150901_104617
www.flowcamper.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!