Fat Freddy trekking

Flexibel kamperen met Ugly Betty van Campooz

Vouwwagens

Campooz introduceert op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht het Kampeersysteem. Dé oplossing voor kampeerders die niet altijd in dezelfde samenstelling of wijze gebruik maken van hun vouwwagen.

Ugly Betty: losse tent of vast aan je vouwwagen

Tweepersoons bijzettent Ugly Betty is eenvoudig aan Fat Freddy en Lazy Jack te koppelen. Daarnaast is ze te gebruiken als losse tent. Met Ugly Betty is Fat Freddy opeens geschikt voor twee, drie of vier personen. Lazy Jack is nog flexibeler. De extra slaapcabine is afritsbaar gemaakt. Klaar om te kamperen met twee, drie, vier, vijf of zes personen. Campooz vouwwagens veranderen dus mee met elke gezinssituatie. Zonder kinderen, met (bonus)kinderen, kinderen apart of als logé bij opa en oma. De combinaties zijn eindeloos.
Campooz hal 8

Trekking of Camping

Fat Freddy en Lazy Jack zijn het nieuwe seizoen verkrijgbaar als Trekking- (foto boven het artikel is de Fat Freddy Trekking) en Camping-variant. De Trekking heeft een stoere zonneluifel met bamboestokken en een fantastisch silhouet. De Camping (foto hieronder is de Lazy Jack Camping) heeft een voortent met losse zijwanden.

Campooz is een jong Nederlands merk dat staat voor avontuurlijk kamperen met stoere vouwwagens. De mannen timmeren hard aan de weg. In korte tijd heeft het Drentse bedrijf enorme naamsbekendheid en een grote schare fans opgebouwd. Meer informatie op campooz.com. Je kunt natuurlijk ook komen kijken op de KCJ in Utrecht. Campooz vind je in hal 8.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!