ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fjord, luifel voor aan buscamper
Fjord, luifel voor aan buscamper
Accessoires

Fjord, luifel voor aan buscamper

  1. 12 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Fjord, een luifel van Eurotrail, is speciaal voor buscampers. Hij is uit te breiden met zijwanden en zelfs een private room. Dan maak je er een voortent van. Je schuift hem met een pees in de rail of je maakt hem met een dakstang vast.

Fjord is simpel uit te breiden

Bij de luifel krijg je standaard een dakstang met en klemmen en drie luifeltentstokken geleverd. Hij is 240 centimeter diep en verkrijgbaar in de maten 260 en 300 centimeter breed. Hij is gemaakt van  All Weather Tex 2.0 (100% Polyester) UPF 50+. Wil je wat meer bescherming tegen de elementen dan kun je kiezen voor een optionele zijwand. In die zijwand een groot afsluitbaar raam. Bevestiging aan de luifel met klittenband. De afmeting is 240 bij 180 centimeter.

Er is ook een  Fjord PR, oftewel Private Room, voor bij de luifel. Een complete wandenset bestaande uit: 2 zij- en 1 voorpaneel. Je maakt er zo een volledig gesloten luifeltent van. Hij is er zowel voor de 260 als de 300 centimeter brede uitvoering. Bevestiging middels klittenband en de meegeleverde dakstangen. Grote ramen in de zijwanden en in de voorkant behalve een groot raam ook een deur. De Private Room weegt 5,3 kilo. Het frame bestaat uit verstelbare stalen stokken. Inclusief dakstang met bevestigingsklemmen, dakstokkenset, haringen, afspanladders en opbergtas.

De luifel is er vanaf € 130,-. Een losse zijwand kost € 90,- en de complete Private Room € 240,-.

www.eurotrail.info

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS