Fixxter XXL

Fixxter XXL buscamper op Toyota

Campers

De Fixxter XXL op Toyota is de net iets grotere compacte buscamper. Om precies te zijn scheelt het 35 centimeter en dat is meer dan het lijkt.

Fixxter XXL als dagelijks vervoer

De Fixxter heeft in de iets kortere uitvoering de Toyota Proace, Peugeot Expert, Citroën Jumpy of Opel Vivaro als basis. Wil je hem 35 centimeter langer, dan kom je uit bij de XXL op Toyota. Daarmee is het nog steeds een compacte buscamper die je net zo makkelijk als dagelijkse auto kunt gebruiken. Hij is zuinig, comfortabel en heeft een kleine draaicirkel. Daarbij heeft hij ook nog heel wat kampeerplezier te bieden.

Fixxter XXL toyota

Veel leefruimte en comfort

Het interieur maakt deze buscamper bijzonder. De slaapbank is verschuifbaar. Schuif hem naar voren en je hebt – samen met de draaibare cabinestoelen – een zitgroep. Schuif hem naar achteren en je hebt een zee aan ruimte. Bijzonder detail van deze slaapbank is dat het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails in de bodem. Je slaapt goed in de Fixxter XXL. Het geheel vlakke bed heeft een bedmaat van 135 x 200 cm (210 cm ook leverbaar). Kies zelf een hard of juist zacht matras. De slaapbank is leverbaar in een twee- en in een driezitsuitvoering. Door de toepassing van verstelbare lendenkussens is het zitcomfort hoog.

Ruimte, ook in de keuken

De keuken heeft een besteklade en een uitschuifbare tafel aan de voorkant. Twee pitten met piëzo-ontsteking en een spoelbak. Stijlvol door de rookglazen afdekplaten. En last but not least een grote koelkast. Ook is er voldoende bagageruimte. Dat komt omdat er creatief met de beschikbare ruimte is omgesprongen. Zo zit de huishoudaccu onder de motorkap. De watertank is weggewerkt in de carrosserie. De gasfles kan eventueel onder de auto. En ook de Porta Potti kreeg een handig eigen plekje. Ook het slaaphefdak is er een met ruimtegevoel, want het doek is helemaal open te ritsen. Sterren kijken maar.

Nieuw, jong gebruikt, bouwpakket

De Fixxter XXL wordt gebouwd op basis van een nieuwe of jong gebruikte Toyota Proace bestelwagen. Wil je het nog voordeliger? Hij is er ook als bouwpakket. Het slaaphefdak en de slaapbank worden geplaatst en voor de keuring wordt gezorgd. Je zet zelf de meubels in elkaar en plaatst ze ook. Aan dat laatste hangt een prijskaartje van nog geen 10.000 euro. Meer informatie op CamperfiXX.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant