Fitbit

Fit met de Fitbit Charge 3 activity tracker

Accessoires

Meer bewegen. Het is waarschijnlijk een van de meest gemaakte goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaak komt er van die voornemens maar weinig terecht, maar met behulp van deze Fitbit Charge 3 activity tracker zou dat dit keer zomaar anders kunnen zijn.
In een tijd van kerstborrels en nieuwjaarsfeestjes staat meer bewegen waarschijnlijk niet bovenaan je prioriteitenlijstje. Maar over een week denk je hier misschien anders over. Zeker als je ontdekt dat je broek wat strakker zit na de gezellige feestdagen, of als je hijgend als een paard de trap beklimt. Dan weet je: werk aan de winkel.
Fitbit

Fitbit Charge 3

Voor de een is dit lastiger dan voor de ander. Je kunt het jezelf makkelijker maken met een activity tracker als de Fitbit Charge 3. Met dit horloge kun je eenvoudig bijhouden hoeveel je beweegt op een dag. De Fitbit telt je stappen, meet je hartslag, vertelt je hoeveel calorieën je hebt verbrand én geeft je een melding als je te lang stilzit. Je kunt verschillende doelen instellen, al naar gelang je persoonlijke voorkeuren. Met de activity tracker krijg je dus eenvoudig inzicht in de hoeveelheid beweging die je krijgt op een dag.
En dit werkt na een poosje verslavend. Wil je bijvoorbeeld tienduizend stappen zetten op een dag, maar zit je ’s avonds na het eten pas op achtduizend? Geheid dat je nog een ommetje maakt of de trap een paar keer op en neer loopt.

Activity tracker

FitbitOok op vakantie is een Fitbit handig. Zeker de Charge 3, want die is waterdicht. Je kunt hem dus gewoon dragen terwijl je baantjes trekt in het campingzwembad. En wil je weten hoeveel kilometer je door die mooie stad hebt geslenterd? Of hoeveel stappen het je heeft gekost om de top van die hoge berg te bereiken? Juist, de Fitbit toont het je. Ook kan het horloge muziek afspelen, je slaapritme meten en – indien gewenst – je menstruatiecyclus bijhouden. En koppel je hem aan je smartphone, dan kun je zien wie je belt of whatsappt.
De Fitbit Charge 3 activity tracker is er in verschillende kleuren. Van stijlvol zwart tot vrolijk roze. Wil jij in het nieuwe jaar werken aan je gezondheid en lijkt de Fitbit Charge 3 je wel wat? Bestel hem dan voor 149 euro via onderstaande button.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant