Memo Vanswing

Van-Swing fietsendrager voor buscampers van Memo

Accessoires

Natuurlijk gaan de fietsen mee op vakantie. Als je deze niet binnen wilt of kunt zetten, heeft Memo-Europe een mooie oplossing: de Van-Swing fietsendrager voor achterop de buscamper.

Van-Swing: wegdraaibaar op de trekhaak

De Van-Swing is een wegdraaibare arm met daarop je trekhaak. Vervolgens kun je je eigen fietsendrager gebruiken. Door de arm draai je de trekhaak met fietsen en drager eenvoudig weg. Hierdoor kun je de achterdeuren van de buscamper gewoon blijven gebruiken. Bijkomend voordeel: geen zwaar gewicht aan de scharnieren van de deuren. Heb je de trekhaak weer nodig voor iets anders? Dan is de Van-Swing eenvoudig te verwijderen. Je kunt met deze fietsendrager van Memo Europe dus alle kanten op. Zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Memo, ook voor scooters

Wil je een scooter meenemen en lekker relaxed de omgeving verkennen? Ook daarvoor heeft Memo de passende oplossing. We schreven er eerder dit over:

Met je Vespa langs de Italiaanse meren, met je Puch over de Oostenrijkse bergen of met je Peugeot tussen de Franse lavendelvelden. Een scooter mee op vakantie maakt je extra mobiel. Niks zo lekker als de omgeving verkennen per (eigen) scooter. Memo-Europe heeft daarvoor een nieuwe opklapbare scooterdrager: de Zorro. Als je hem niet gebruikt, klap je hem simpel op en zit hij niet in de weg. Dat scheelt qua uitsteken namelijk 40 centimeter. Dat kan net het verschil maken in de stalling of op de veerboot. De scooter is er gemakkelijk op te rijden, er zit namelijk een oprijgoot bij. Door de wielklem staat de scooter meteen muurvast.

Meer weten over scooterdrager Zorro? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant