Fiets en Wandelbeurs 2020

Fiets en Wandelbeurs 2020

Beurzen

De Fiets en Wandelbeurs 2020 is het grootste evenement op dit gebied in Europa. Dit jaar vindt hij plaats van 28 februari tot en met 1 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Beurs voor actievelingen

De Fiets en Wandelbeurs is bestemd voor iedereen die graag actief is in de buitenlucht. En voor mensen die nog een vakantiebestemming zoeken, ver weg of dichtbij. Je kunt er terecht voor nieuwe routes, arrangementen en meer dan 150 lezingen en presentaties. Er is een pelgrimplein en een wandel- en fietsinfomarkt. Verder workshops voor bergwandelaars en een groot fietsparcours.

Daarnaast zie je op de beurs de nieuwste trekkingbikes. Ook aan outdoorartikelen als tenten, kleding en schoenen volop keus. De Fiets en Wandelbeurs 2020 werkt weer samen met de E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Een ticket voor een van deze events geeft ook toegang tot de andere twee. Op de eerste beursdag wordt de Fietsroute van het Jaar 2020 bekendgemaakt.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets aan de kassa kosten 16 euro. Kijk voor verdere info over deze zestiende editie op onderstaande site.

Naar de site van de Fiets en Wandelbeurs 2020

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant