Fendt Tendenza 2020

Fendt Tendenza verbeterd

Caravans

De Fendt Tendenza staat voor design. Een caravanserie met een afwijkend interieur in combinatie met praktische oplossingen. Fendt bracht de nodige verbeteringen aan en introduceert een lounge-concept.

Fendt Tendenza blijft bijzonder

Hij is en blijft een beetje het buitenbeentje. En dat is heel bewust. Want behalve scoren met design wil de Tendenza graag anders zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld twee indelingen met een queensbed (de 650 SFD en de 650 SFDW). Die laatste heeft warmwater(vloer)verwarming van Alde. Zit er een Truma Combi 4 of 6 in, dan is die compleet met CPplus en iNet-Box. Bedienen van de verwarming via je smartphone is daardoor mogelijk. De keuken van sommige uitvoeringen is compleet met oven.

Aanpasingen voor 2020

Een nieuw exterieur-design moet zorgen voor een sportievere look. In totaal zijn er in deze serie zes verschillende indelingen om uit te kiezen. Een steviger slot en een ander raam bij de deur. Ook verbeterde isolatie bij de wielkasten. Vanaf dit seizoen krijgt de Fendt Tendenza een nieuwe 133 liter Slim Tower-koelkast van Dometic. Lees hier meer over de andere aanpassingen die Fendt bij al zijn series doorvoert in 2020.
www.fendt-caravan.com

Fendt caravan met trekhaak

Er is nu ook een Fendt  caravan met trekhaak. Daar schreven we over:
De fietsendrager kan natuurlijk op de dissel. Maar je ziet ze ook vaak achterop de caravan. Of de achterwand daar op den duur tegen bestand is, is de vraag. AL-KO heeft daar iets op gevonden. Het bedrijf heeft een trekhaak ontwikkeld die in het chassis van de caravan schuift, de Carryback. Daarop kan vervolgens – net als bij een auto of camper – een fietsendrager worden gezet. Je hoeft je dan gaan zorgen meer te maken over eventuele lekkages bij de schroefgaten in de achterwand. Fendt geeft bij de Bianco Rosso 515 SG met trekhaak meteen een fietsendrager van het merk Atera cadeau. Deze drager is geschikt voor twee fietsen of e-bikes. Extra handig: je kunt hem ook naar je auto overzetten.
Het hele artikel lees je hier.
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant