Fendt Opal 2020

Fendt Opal met twee nieuwe indelingen

Caravans

Bij Fendt krijgt de Opal-serie een compleet nieuw interieur. Ook komen er voor seizoen 2020 twee nieuwe indelingen bij. De 465 SFH en de 515 SKF komen er als uitbreiding bij in deze zogenaamde Oberklasse caravanserie.

Nieuwe indelingen voor Fendt Opal

De 515 SKF is de eerste caravan in de Fendt Opal-serie met een kinderkamer. Ook bijzonder in deze serie zijn de 560 SRF en 650 SRG met een L-vormige keuken. De hele Opal-serie kreeg een moderner exterieurdesign. In detail werden verbeteringen aangebracht. Zo zijn de wielkasten voortaan geïsoleerd en werd de hele isolatie naar een hoger plan getild. De rondzit werd nieuw vormgegeven middels een 90 graden hoek voorzien van nieuwe leesspots. De luchtcirculatie werd verbeterd en er kwam een meubeldecor bij.
Fendt Opal 2020 interieur
Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 4 of 6 (afhankelijk van het model). Deze is te bedienen via het handige CP Plus-scherm. Desgewenst ook via je smartphone op afstand. Nieuw voor het komende seizoen is ook dat de bodem voortaan voorzien is van pvc. De Fendt Opal is er vanaf zo’n 24.000 euro.
Meer Fendt nieuws lees je hier.
www.fendt-caravan.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant