Bianco Rosso Fendt 2019 trekhaak

Fendt Bianco Rosso 515 SG met trekhaak

Caravans

Fendt komt met een actiemodel van de Bianco 515 SG: de Rosso. Deze naam is ontleend aan het rode interieur. Een bijzonder detail is de trekhaak van AL-KO. Hierop kan je de meegeleverde fietsendrager bevestigen, die trouwens ook op de auto past. De Fendt Bianco Rosso 515 SG heeft vier slaapplaatsen, een om te bouwen zithoek en twee enkele bedden.

Caravan met een trekhaak

De fietsendrager kan natuurlijk op de dissel. Maar je ziet ze ook vaak achterop de caravan. Of de achterwand daar op den duur tegen bestand is, is de vraag. AL-KO heeft daar iets op gevonden. Het bedrijf heeft een trekhaak ontwikkeld die in het chassis van de caravan schuift, de Carryback. Daarop kan vervolgens – net als bij een auto of camper – een fietsendrager worden gezet. Je hoeft je dan gaan zorgen meer te maken over eventuele lekkages bij de schroefgaten in de achterwand. Fendt geeft bij de Bianco Rosso 515 SG met trekhaak meteen een fietsendrager van het merk Atera cadeau. Deze drager is geschikt voor twee fietsen of e-bikes. Extra handig: je kunt hem ook naar je auto overzetten
Fendt Bianco Rosso 2019

Fendt Bianco Rosso indelingIn het rood

Standaard zit op de 515 SG een 4,5 meter lange luifel, de Omnistor 6200 van Thule. Ook ATC zit erop, de trailercontrol van AL-KO. Het interieur – dat consequent in het rood is uitgevoerd – is exclusief voor dit model ontwikkeld. Deze speciale uitvoering van de Bianco is 6,42 meter lang en 2,32 meter breed. De stahoogte binnen bedraagt 1,95 meter. Leeggewicht 1499 kilo, rijklaar gewicht 1547 kilo en maximaal toelaatbaar gewicht 1900 kilo. Daarmee heb je een laadvermogen van 353 kilo. Dit actiemodel is per direct te koop en kost af-fabriek 25.350 euro. Koop je de extra’s er zelf los bij, dan ben je 2631 euro meer kwijt.
Biancop Rosso Fendt 2019 interieur
 
 
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant