Fendt Primo

Fendt Bianco Primo 465 SFH in première

Caravans

Fendt toont op de CMT vakantiebeurs in Stuttgart de nieuwe Bianco Primo 465 SFH. De caravan is per direct te koop en heeft een paar mooie extra’s.

465 SFH al eerder een succes

Het nieuwe actiemodel van de Primo is gebaseerd op de al bestaande succesvolle indeling in de Opal-serie. Ook die serie kent een 465 SFH. Die was voor het eerst te zien op de Caravan Salon van vorig jaar. Het bleek een schot in de roos. Al snel kreeg Fendt het idee om deze populaire indeling ook in andere series aan te bieden. Vanaf nu dus ook als Bianco Primo, die in Duitsland voor 23.990 euro in de showroom staat.

Primo 465 SFH bed
Ruim Frans bed.

Standaard krijgt dit actiemodel de nodige extra’s mee. We noemen er een paar. Het zogenoemde extravagante lounge-concept in de zithoek. De bank is verlengd en verbreed – voor een nog comfortabelere zit – waardoor de zithoek flink ruimer uitpakt. Andere extra’s zijn de hordeur en tv-houder. Een Truma-verwarming die ook alleen op stroom werkt (de Combi 4E). AAA-remmen en alu-velgen. Tenslotte heeft de Primo 465 SFH een opgewaardeerd maximaal toegestaan gewicht van 1800 kilo.

Fendt Primo

Deze Fendt Primo is 594 centimeter lang en 232 centimeter breed. De stahoogte binnen is 195 centimeter. Het laadvermogen bedraagt 415 kilo.

Naar de site van Fendt.

Edit: we hebben inmiddels (22-1) vernomen dat dit model vooralsnog niet in ons land te koop zal zijn. Alleen in Duitsland staat hij bij de dealer. Wellicht vanaf 2021 ook bij ons. Deze informatie was niet beschikbaar bij het schrijven van het artikel. Onze excuses hiervoor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant