ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fendt Bianco Emotion 445 FH is ruimtewonder
Fendt Bianco Emotion 445 FH is ruimtewonder
Caravans

Fendt Bianco Emotion 445 FH is ruimtewonder

  1. 17 september 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Ruimtewonder + lounge-caravan = Fendt Bianco Emotion 445 FH. Hij was voor het eerst te zien op de Caravan Salon en werd ontwikkeld samen met de Hochschule Rosenheim.

Fendt Bianco Emotion 445 FH, loungen met veel ruimte

En daarmee is de ontwikkeling van dit model ook voor Fendt zelf een hele nieuwe ervaring. Verschillende teams hebben eraan gewerkt. Het doel was een wendbare reiscaravan ontwikkelen met veel woonruimte. Het resultaat is een caravan die anders is dan de anderen. Een grote garage voor waar van alles en nog wat in kan. Daarop dwars het tweepersoonsbed. Tijdens de rit klap je dit deels op, waardoor je nog meer ruimte in de toch al grote garage hebt. Voor het bed twee banken die uitnodigen om te loungen. Je kunt hier heel goed aan de tafel zitten om te eten. Je kunt net zo goed een heerlijke luie avond doorbrengen op deze plek. Fendt Bianco Emotion 445 FH

Rijke uitrusting

Achterin staat de keuken, die alles heeft wat je ervan verwacht. Ernaast de ruime badkamer. Naast de standaard uitrusting die bij de Bianca-serie hoort heeft hij meer. De grote garage. Het hoog geplaatste bed dwars voorin. Een tafel die in verschillende standen gezet kan worden en zo altijd past bij wat je doet. Dit in combinatie met twee nachtkastjes. De verstelbare rugleuningen van de loungebanken. Een buitendouche. Twee extra grote ramen aan de zijkant. Truma Combi 4 verwarming met CP Plus en iNet ready. De iNet-box om apparatuur via je smartphone te bedienen. Boiler van 10 liter. Het interieur is voorzien van het Nabucco Cherry houttint en het Padua stofdessin.

www.fendt-caravan.com

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Fendt, Caravans NIEUWS