Fendt

Fendt: 4 x Duitse König Kunde Award

Caravans

Voor de elfde keer werd dit jaar de König Kunde Award uitgereikt. Het blad ‘Camping, Cars & Caravans’ laat de lezers dan aangeven welk merk het beste scoort. Dat was dit jaar Fendt in maar liefst vier verschillende categorieën.

Tiende keer overall-winnaar

In totaal zijn er acht verschillende categorieën. Fendt eindigde bovenaan in de onderdelen wooncomfort, klantenbinding, service en werkplaats. Marketingchef Thomas Kamm: “We zijn er trots op deze prijs weer te mogen ontvangen. We zien in deze onderscheiding een uitdaging voor de toekomst. Het complete team van Fendt bedankt alle deelnemers voor het vertrouwen in ons merk. We kijken uit naar de feedback op onze 2020-modellen”.

Er was op de Caravan Salon het nodige nieuws te zien. Zo stond Fendt in Düsseldorf onder andere met een verbeterde Tendenza. Ook waren de twee nieuwe indelingen van de Opal voor het eerst te zien.

Dit schreven we eerder over de verbeterde Tendenza:

De Fendt Tendenza staat voor design. Een caravanserie met een afwijkend interieur in combinatie met praktische oplossingen. Fendt bracht de nodige verbeteringen aan en introduceert een lounge-concept.

Tendenza blijft bijzonder

Hij is en blijft een beetje het buitenbeentje. En dat is heel bewust. Want behalve scoren met design wil de Tendenza graag anders zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld twee indelingen met een queensbed (de 650 SFD en de 650 SFDW). Die laatste heeft warmwater(vloer)verwarming van Alde. Zit er een Truma Combi 4 of 6 in, dan is die compleet met CPplus en iNet-Box. Bedienen van de verwarming via je smartphone is daardoor mogelijk. De keuken van sommige uitvoeringen is compleet met oven.

Hele artikel lezen? Klik dan op de link hierboven.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant