ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Fendt 2017 caravannieuws
Fendt 2017 caravannieuws
Caravans

Fendt 2017 caravannieuws

  1. 22 juni 2016, 17:00
  2. 0 Reacties

Het Fendt 2017 caravannieuws is dat alle caravans een “camperdeur” krijgen. Een stevig exemplaar, breed en voorzien van getint raam, afvalemmer en aflegvakken.  Ook meteen te zien aan de buitenkant is het andere design. Bij de series Saphir, Bianco, Selection, Activ en Diamant zien we nieuwe indelingen. De series onderscheiden zich van elkaar door de beschikbare “woonwerelden”. Keus van jong en fris tot klassiek en elegant. Nieuw is de Bianco Activ. Met o.a. groter bagageluik, hoge bedden, Truma Combi 4 met CP Plus en iNet-klaar. Hij komt in vier verschillende indelingen beschikbaar. In totaal heeft Fendt voor het seizone 2017 maar liefst 43 indelingen om uit te kiezen.

Fendt 2017 caravannieuws: Combi 4 of 6 met CP Plus en iNet ready

Saphir

De Saphir blijft bij Fendt de serie met de meeste indelingen, het zijn er 12, waaronder twee met stapelbedden, een bijzondere met de zit in het midden en verschillende keukenopstellingen. Ook hier natuurlijk de nieuwe deur en het nieuwe buitendesign. Die kregen alle caravanseries en zullen we verder niet meer apart benoemen. Nieuw is de Saphir 560 SF die ook het meubeldecor Lulea-Birke meekrijgt. De middenbadkamers zijn vernieuwd, de bovenkasten in de keuken kregen verlichting, nieuwe rollo’s van Dometic.

Fendt 2017 Saphir

 

Bianco Selection en Bianco Activ 

Compact voor mensen die veel verkassen. De Selection is er in 10 indelingen, waarvan drie met kinderkamer. Nieuw zijn de 515 SKE, de 515 SKM en de 550 SKM. De bovenkasten zijn nieuw vormgegeven, nieuw meubeldecor Nabucco-Cherry.

De Activ met al genoemd groot bagageluik, Truma 4 met CP Plus en iNet-ready. Hij is er in vier verschillende indelingen: 390 FHE, 465 SGE, 495 SFE und 515 SGE.

Fendt 2017 Bianco

Tendenza

Hoogwaardig, van buiten klassiek van binnen innovatief. Met drie indelingen waaronder een 495 SF die een bijzondere bar-opstelling heeft. Behalve alle genoemde serie-overstijgende vernieuwingen zien we bij de Tendenza ook nieuwe zilverkleurige lichtmetalen velgen.

Fendt 2017 Tendenza

Opal

We zijn in de hogere klasse aanbeland. Negen indelingen met verschillende zitgroepen, bedvarianten en keukenopstellingen.

Diamant

Al 40 jaar een vaste waarde in het programma van Fendt. Exclusiviteit en moderne techniek. Tijdloos. Combi 6 met CP Plus iNet-ready, nieuw TFT bedieningspaneel voor CI-Bus. Drie indelingen waaronder de nieuwe 650 SG . Een Super Slim Tower koelkast in alle modellen.

Brillant

De top, al was het maar vanwege de LFI-bouwmethode, beschikbaar in twee indelingen. Daar komt een uitrusting bij die in een jacht niet zou misstaan. Premium, met de rijkste uitrusting die Fendt te bieden heeft. TFT paneel voor CI-Bus, dakairco te bedienen met je smartphone, Combi 6 E met CP Plus en iNetBox, multimediakast, Tec-Tower met oven, een Queensbed in de 650 TF, optioneel lederen bekleding, zwarte alu-velgen.

Fendt 2017 Brillant

 

www.fendt-caravan.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Dethleffs, Caravans NIEUWS