Farfalla Camper

Farfalla Camper uitvouwcaravan-tentaanhanger

Caravans

Een tentaanhanger of fold-out caravan. De nieuwe Farfalla Camper is in ieder geval anders. Het is een vierkante gesloten aanhangwagen die je op de camping openklapt. Aan de twee zijkanten en achterkant hang je vervolgens een tent.

Farfalla Version4

Farfalla, vlinder; het past wel als naam. Op de camping vouw je de aanhanger open en dan pas toont hij al zijn schoonheid. Dichtgeklapt is het een doorsnee-aanhanger. Opvallen doe je er niet mee, wat misschien meer voordelen heeft dan nadelen. Een vierkante witte aanhangwagen van 2,55 meter lang en 1,42 meter breed. Tel je de dissel mee, dan kom je op een lengte van 3,93 meter. De Farfalla bestaat omdat de maker een ruime aanhanger wilde waarin alle bagage voor zijn gezin zou passen. Die vond hij niet en dus maakte hij hem zelf. De Version4 is het resultaat.
Farfalla Camper gesloten

Uitklappen maar

Op de camping aangekomen klap je de zijkanten en de achterkant open. Zo maak je er een caravan van met een woonoppervlakte van 4 bij 2,5 meter. De zijkanten, die naar beneden klappen, dienen als bed. Je hebt aan elke kant een slaaptent. De bedden zijn voorzien van goedgeveerde matrassen en hebben een maat van 1,40 bij 2 meter. De achterkant klapt naar boven open en is het dak van een achtertent. Optioneel kun je kiezen voor een rond raampje in de achterkant. Aan alle vier de hoeken heeft de Farfalla een steun. Hij staat daarmee erg stabiel.
Farfalla interieur

Ook een maatje kleiner

De kar mag in totaal 1300 kilo wegen. Hij weegt leeg volgens de fabrikant 560 kilo. Daarmee is er dus nog ruimte voor 740 kilo aan bagage. Een keuken zit er niet bij. Die kun je er voor 1150 euro wel bij kopen. Met vijf laden, tafel en vier krukjes. De beschikbare ruimte in de aanhanger kun je vullen met in totaal acht kratten. Samen hebben die een inhoud van 200 liter. De Farfalls is er ook een maatje kleiner; de Version2. Hij heeft dan maar aan één kant een bed. Dit bed is met een bedmaat van 1,5 bij 2 meter wel iets ruimer bemeten. De Farfalla Camper Version2 kost 12.290 euro. De Versoin4 is 3500 euro duurder.
www.farfalla-camper.eu

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant