Facile-en-Route

Facile-en-Route Campergids in nieuw jasje

Nieuws

De inmiddels 23e uitgave van de Facile-en-Route Campergids is compleet vernieuwd. Hij sluit nog beter aan op de behoeften en wensen van de camperaar.

Facile-en-Route in drie delen

Wat natuurlijk blijft, is de vertrouwde kwaliteit. De nieuwe uitgave is opgesplitst in drie delen. Ieder met zijn eigen selectie aan landen. Zo heb je alleen de informatie van landen waar je ook naar toe gaat. Daarmee is de gids handzamer en gebruiksvriendelijker geworden. De drie gidsen zijn ook los van elkaar te gebruiken. Naast informatie over duizenden camperplaatsen staan er ook reis- en routetips in.

Gratis app achter de hand

Onverwacht naar een land waarvan je de gids niet bij je hebt? Dan kun je uitwijken naar de gratis app. De Camperstop-App, met ruim 11.000 camperplaatsen verspreid over 27 landen. Bij aankoop van een campergids ontvang je een jaar lang gratis toegang tot de Camperstop-App, die zowel on- als offline te gebruiken is.

Nieuwe inhoud, ander formaat

Niet alleen het formaat is aangepast. Alle informatie is uiteraard ge-update. De gidsen staan ook bol van de reisinspiratie. Denk aan routetips, tips voor leuke activiteiten onderweg en niet te missen bezienswaardigheden. En lokale weetjes en informatie over bijvoorbeeld plaatselijke lekkernijen. In deel 1 staan België, Nederland, Luxemburg & Frankrijk. Deel 2 bevat Duitsland, Denemarken, Zwitserland & Oostenrijk. In deel 3 tenslotte Spanje, Portugal, Italië, Slovenië, Kroatië & Griekenland. De drie gidsen samen als combipakket kosten 34 euro.

Naar de site van camperreiswinkel.

Facile-en-Route
Facile-en-Route 2020.
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant