ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Face-to-face-indelingen bij Niesmann+Bischoff
Face-to-face-indelingen bij Niesmann+Bischoff
Campers

Face-to-face-indelingen bij Niesmann+Bischoff

  1. 29 maart 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

De meest populaire camperindeling van dit moment is die met de zitbanken tegenover elkaar. De banken staan in lengterichting tegen de zijwand met daar tussen de tafel. De good old treinzit, maar dan dwars. Nu ook bij Niesmann+Bischoff als Face to Face.

Arto Face tot Face

De nieuwe indeling is hip en populair onder verschillende namen. Bij de camperbouwer uit Polch noemen ze de hem precies zoals het is: Face to Face. Want je zit met de gezichten naar elkaar toe. Tussen je in staat de tafel. Mooie bijkomstigheid van deze indeling is dat er meer bewegingsvrijheid is in het voorste deel van de camper. Behalve twee rechte banken is ook het keukenblok aangepast. Geen L-vorm, maar ook in lengterichting tegen de zijwand. Het blok vormt zo één rechte lijn met de bank.

Face tot Face Niesmann+Bischoff

Tot nu toe kende alleen de Arto 79 R een dergelijke indeling. Vanaf nu is elk integraal model met enkele bedden achterin ook met een face-to-face-indeling verkrijgbaar. We hebben het dan over de 77E, de 85 E, de 88 E en de 88 EK. Ook is er een variant met een queensbed – de 88LF – met deze nieuwe indeling. De nieuwe indeling kost de koper niets extra.

www.niesmann-bischoff.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS