ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Eysing E-moped: een juweel in je campergarage
Eysing E-moped: een juweel in je campergarage
WVTTK

Eysing E-moped: een juweel in je campergarage

  1. 21 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor in je campergarage? Kijk dan eens naar deze Eysing E-moped. Deze volelektrische caféracer weegt slechts 45 kilo en met een hoogte van zo’n 100 centimeter past hij perfect achterin. Perfect geschikt voor heerlijk leuke uitstapjes met veel duimen omhoog. Actieradius tot 100 kilometer.

Ook met buddyseat

Eysing e-moppetBinnenkort komt er ook een versie met buddyseat. De Eysing E is er als snor, met een blauwe kentekenplaat. Een helm niet nodig. Hij komt ook als brommmer, met een gele kentekenplaat en helmplicht. De planning is dat in april de eerste honderd exemplaren van de band lopen. Reserveren is al mogelijk. De Eysing E is er nu in twee uitvoeringen. De original Eysing One heeft de elektrische aandrijving in het achterwiel. Onderhoud is er nagenoeg niet. In een gelimiteerde oplage van 31 stuks is er ook een Alpenjager. Een hommage aan deze legendarische Nederlandse motorfiets waarvan het prototype de befaamde zesdaagse duurzaamheidsrace in de Italiaanse Alpen won in 1931. De Alpenjager kreeg extra vermogen en staat voor het najaar van 2019 op de planning. Op de foto hiernaast zie je dat ze prima in een campergarage passen (met dank aan Witoma Caravan en Recreatie).

Meer weten over dit juweel voor in je campergarage? Kijk dan op de site en vraag meteen een proefrit aan.

www.eysing.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties