ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Exclusief voor Nederland: de Style Exclusive
Exclusief voor Nederland: de Style Exclusive
Caravans

Exclusief voor Nederland: de Style Exclusive

  1. 12 oktober 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Passie voor het kamperen. Vrijheid, één zijn met de natuur en flexibiliteit is met een camper of caravan niet vergelijkbaar met hotel of vakantiehuis. LMC toont in hal 7 in de Utrechtse Jaarbeurs een actiemodel dat speciaal voor ons land is samengesteld.

LMC StyleStyle Exclusive

De Style Exclusive is speciaal voor Nederland gemaakt. De caravan kreeg een rijke uitrusting mee. Wat dacht je van o.a. elektrische bijverwarming in de vloer, een hordeur, aluminium velgen, grote uitdraaisteunen inclusief big roots, buitendeur met raam en een disselafwerking? Aan de buitenkant valt het hamerslag profiel van de buitenwanden op. Robuust met de van dit merk bekende Long Life Technologie (LLT).

LLT

Het ergste wat je zo’n beetje kan overkomen met je vrijetijdsvoertuig, is binnendringend vocht. Vervelende en dure reparaties, niemand zit er op te wachten. LMC bouwt daarom duurzaamheid en zorgeloosheid standaard in. Het merk ontwikkelde de zogenaamde Long Life Technologie (LLT). Dit zorgt ervoor dat je caravan of camper een lang leven heeft en voorzien is van een goede bescherming. Zoek het maar eens, 12 jaar opbouwwaterdichtheidsgarantie (4x woordwaarde).

Ga naar onderstaande site voor meer informatie of bezoek LMC in hal 7 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

LMC.nl

LMC

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan LMC, Caravans NIEUWS