Tafeltennissetje

Even bewegen op de camping met dit tafeltennissetje

Accessoires

De tafeltennistafel is voor jonge kampeerders vaak dé ontmoetingsplek op de camping. Je kunt er namelijk prima omheen hangen. Maar de tafel is voor meerdere doeleinden geschikt. Zo kun je er een potje… pingpongen. Leuk voor jong en oud. Je moet alleen wel een goed tafeltennissetje hebben. Het Sportpack Duo-setje van Cornilleau bijvoorbeeld.
Met een tafeltennissetje in je kampeerbagage zit je altijd goed. De kids kunnen gewapend met de batjes op stap om nieuwe vrienden te maken bij de pingpongtafel. Actieve kampeerders kunnen lange pingpongrally’s houden. En de net wat minder actieve campinggasten? Voor hen is tafeltennissen een mooie manier om éven in beweging te zijn.
Tafeltennissetje batje

Setje van de wereldleider

Dit setje van Cornilleau bestaat uit twee batjes en drie balletjes. De batjes zijn gemaakt van hout en hebben een hol handvat. Het rubber is anderhalve millimeter dik. Met deze batjes heb je trouwens niet zomaar een setje te pakken. Het Franse Cornilleau maakt al vijftig jaar tafeltennisproducten, niet alleen batjes, maar ook tafeltennistafels en -toebehoren. In deze branche mag Cornilleau zich inmiddels wereldleider noemen. Hun producten zijn in meer dan 85 landen te koop.
Krijg je al helemaal zin om je medekampeerders van de tafeltennistafel te slaan? Koop het Sportpack Duo tafeltennissetje dan voor 24 euro via onderstaande button. Voor dezelfde prijs heb je trouwens ook een kunststof set in rood en groen van Cornilleau. Ook verkrijgbaar via de link hieronder.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!