Europa-Park ANWB-Award 2019

Europa-Park opnieuw leukste uitje over de grens

Nieuws

Europa-Park is volgens ruim 43.000 ANWB-leden ook in 2019 het leukste uitje over de grens. Bij de verkiezing waren niet alleen het aantal uitgebrachte stemmen, maar ook de daaraan gekoppelde waardering voor het park doorslaggevend.

ANWB-award

Goud voor Europa-Park, net als vorig jaar. En daarmee hield het park Irrland en Disneyland Parijs (tweede en derde plek) achter zich. De ANWB-leden konden eind vorig jaar voor de negende keer stemmen. Europa-Park scoorde van de parken in het buitenland op alle onderdelen de hoogste punten en is daarmee de winnaar van 2019.
Honderden stemmers namen de moeite om aan het eind van de vragenlijst een reactie over Europa-Park achter te laten. Deze waren zonder uitzondering positief. Vier onderwerpen werden het meest genoemd. Zo geven veel mensen de tip om zeker twee of meer dagen het park te bezoeken, wordt het eten en drinken in het park betaalbaar en van een goede kwaliteit genoemd, vallen volgens hen de wachtrijen in tegenstelling tot andere parken heel erg mee en noteerden velen de opmerking dat er een ongekend groot aanbod en voor elk wat wils is.
Europa-Park 2019
Michael Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park in zijn dankwoord: “Afgelopen jaar is ons Hollandse themagebied voor een groot deel afgebrand. In 2020 komen we terug met een nieuw stukje Nederland in ons park. De prijs van Nederlands grootste vrijetijdsorganisatie is dan ook een geweldige opsteker”.
www.Europa-Park.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant