Etrusco Van

Etrusco Van, smal en compact

Campers

Etrusco is het Italiaanse budgetmerk van de Erwin Hymer Group. Net op tijd voor de Caravan Salon komt dit merk met hun versie van de Van. Een halfintegraal met de breedte van een buscamper.

Etrusco Van heeft het

De Vans van andere merken doen het goed bij het koperspubliek. De afmeting van een buscamper met het comfort van een halfintegraal. Die combinatie blijkt aan te slaan. Het interieur is fris en licht, de prijs aangenaam. De V 6600 SB heeft achterin enkele bedden en blijft onder de zeven meter. De indeling is open gehouden, wat ruimtelijk aandoet.

Smal en toch ruim

Smal is hij, met zijn 2,14 meter. Dat maakt hem lekker wendbaar. De enkele bedden achterin zijn om te toveren tot een groot tweepersoonsbed. Kasten zien we boven en naast de bedden. Ook deze Etrusco heeft een Bi-color interieur, in twee kleuren dus. Het Vario-bad is vooral functioneel. Onder het bed heeft deze Van een ruime garage. Hij is 6,65 meter lang, 2,14 meter breed en 2,71 meter hoog. Zijn leeggewicht mag je met 2620 kilo netjes noemen. De Van heeft vier goedgekeurde zitplaatsen en twee slaapplaatsen.

Etrusco Van V 6600 SB

Nog compacter

Nog compacter is de V 5900 DB. Hij is nog geen zes meter lang, 5,95 meter om precies te zijn, maar heeft desondanks een bed van 2 meter in de aanbieding. De keuken telt drie pitten. Het bad is ook hier een ruimtebesparend Vario-bad. Ook deze uitvoering heeft een riante garage achterin.

De Etrusco Van is voor het eerst te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf. De Etrusco stand is te vinden in hal 11.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant