ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Etrusco toont nieuwe modellen in Stuttgart
Etrusco toont nieuwe modellen in Stuttgart
Campers

Etrusco toont nieuwe modellen in Stuttgart

  1. 5 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Etrusco, het Italiaanse budgetmerk van Hymer, komt dit voorjaar met twee nieuwe modellen. Zowel de halfintegraal T 7400 QBC als de eerste alkoof van Etrusco, de A 7300 DB,  is in januari voor het eerst te zien op de CMT Stuttgart.

A 7300 DB

De A 7300 DB is redelijk geprijsd en desondanks een camper met stijl. De gebruikte kleuren en designelementen zijn helemaal van deze tijd. Het eerste alkoofmodel van Etrusco is vooral ruim. Hij is 7,3 meter lang en heeft (optioneel) tot aan zes slaapplaatsen in huis. De bedden boven de cabine en helemaal achterin zijn uitermate geschikt voor de wat langere medemens. Die kan zich verheugen op een bedlengte van 2,1 meter.

De ruime keuken, het ruim opgezette sanitair en de zithoek versterken het ruimtegevoel dat je in deze camper krijgt. De garage heeft een hoogte van maar liefst 1,2 meter, dus je kunt er heel wat bagage in kwijt. Naast een modern-elegant interieur en bijpassende dynamisch getekende buitenkant komt het genoegen van een zeer uitgebreide standaarduitrusting. De gebruikte materialen in de camper zijn daarbij ook nog eens van een hoge kwaliteit. Kortom, het merk zet met deze nieuwe alkoof een prijs-kwaliteitsverhouding neer die gezien mag worden.

Etrusco fabriek

T 7400 QBC

De nieuwe halfintegraal T 7400 QBC  is 7,4 meter lang en heeft achterin een ruim queensbed. Het woongedeelte heeft niet de gebruikelijke dinette, maar de momenteel zeer geliefde langsbanken tegenover elkaar. Samen met de draaibare cabinestoelen vormen ze de zithoek. Het slaapvertrek bevindt zich achter het sanitaire gedeelte. Onder het daar aanwezige queensbed vind je een hoge garage. Ook deze halfintegraal zit ruim in zijn uitrusting. Met dit model erbij kun je bij Etrusco momenteel kiezen uit acht verschillende halfintegraalmodellen. Verder zijn er nog drie integralen en de nieuwe alkoof.

De nieuwelingen van Etrusco worden op de CMT beurs in Stuttgart voor het eerst aan het publiek getoond. Van 12 tot 20 januari zijn ze te bewonderen in hal 1, stand C52.

www.etrusco.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS