Etrusco

Etrusco nu ook in Zweden en Denemarken te koop

Campers

Etrusco, een campermerk van de Erwin Hymer Group, was in het begin vooral te koop in Italië en Spanje. Daar kwamen steeds meer landen bij en nu wil de Etrusco ook Scandinavië veroveren. Te beginnen in Zweden en Denemarken.

Mediterrane camper Etrusco naar Scandinavië

Het begon voor het campermerk Etrusco in 2016 in de nieuwe Laika-fabriek vlakbij Florence in Italië. Daarna kwamen de campers ook in Spanje, Frankrijk, België en Duitsland op de markt. Het aantal dealers steeg naar rond de zeventig en groeit nog steeds. Zweden en Denemarken zijn de volgende landen waar de Etrusco in de showroom zal staan. De filosofie blijft hetzelfde. Stijlvol voor een aangename prijs met oog voor design. Duitse precisie met Italiaans temperament.
Etrusco
De kwaliteit is goed, de kleuren zijn actueel, het gebruik van de ruimte is functioneel en slim en ook de standaarduitrusting mag er zijn. Etrusco doet het goed, vandaar ook de overtuiging dat hij het ook in het noorden zal aanslaan. Momenteel zet Hymer een dealernetwerk op in Zweden en Denemarken. Etrusco blijft uit de Laika-fabriek rollen. Het merk heeft zeven halfintegralen en twee integraalmodellen in de folder staan.
www.etrusco.com
Etrusco

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant