Etrusco CV

Etrusco CV: voordelige buscamper uit Italië

Campers

Het Italiaanse Etrusco bouwt voordelig geprijsde campers. Het merk – dat onder de Erwin Hymer Group valt – presenteert een nieuw model: de Etrusco CV.

Etrusco CV is logische stap

Buscampers zijn ontzettend populair. Daarom presenteert Etrusco, na zijn integraalcampers en halfintegralen, nu voor het eerst een buscamper: de Etrusco CV. Net als de andere campers van dit merk heeft ook de CV (Camper Van) een zeer aangenaam prijskaartje. De campers van dit merk rollen uit de Laika-fabriek in Italië. Etrusco breidde zijn verkoop gestaag uit. Inmiddels zijn de Italiaanse campers zelfs in Scandinavië te koop.

Etrusco CV bed

Vijf indelingen

De Etrusco CV is er in vijf verschillende indelingen. De kleinste is 5,41 meter lang en heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed achterin. Dan zijn er drie versies van de 600. Deze is 5,99 meter lang. Het verschil zit hem in de bedden. Er is keus uit een tweepersoonsbed, stapelbedden of enkele bedden. De CV 640 SB is met een lengte van 6,36 meter de grootste buscamper. Dit model heeft enkele bedden.

Alle modellen hebben vier zitplaatsen. Door de zithoek om te bouwen zijn er – afhankelijk van het model – maximaal vijf slaapplaatsen. De Etrusco CV heeft een tv-aansluiting. Een 80 liter grote watertank en een 20 liter boiler zijn eveneens standaard. Het maximaal gewicht is 3500 kilo. Het laadvermogen varieert per model.

CV

Editions-pakket voor meer luxe

Wil je meer luxe? Kies dan voor het Editions-pakket. Dat begint bij 140 pk onder de kap in plaats van de standaard 120. Verder krijg je een luifel en een aansluitmogelijkheid voor een zonnepaneel op het dak. Het pakket bestaat verder uit een Isofix-bevestiging, aluminium velgen en een design-pakket. Ook een multimedia-installatie zit erbij. In het pakket is een verlenging van de waterdichtheidsgarantie tot 10 jaar inbegrepen. Het pakket kost bijna 7000 euro.

Etrusco buscamper

Op onderstaande site kun je zien wat je nog meer voor extra’s kunt bestellen op de Etrusco CV. De buscamper is er in Duitsland vanaf 41.000 euro. Tel daar voor ons land nog een 15.000 euro bij.

Naar de site van Etrusco.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant