Haglofs

Essens Mimic jack van Haglöfs

Uitrusting

Sportief, warm, sterk, ultralicht en gemaakt van gerecycled materiaal. Houd jezelf deze winter lekker warm met het gevoerde en ultralichte Essens Mimic jack van Haglöfs. Hij is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met isolerend, sneldrogend materiaal.

Bewegingsvrijheid

Twee diepe zakken, afsluitbaar met een rits. Heerlijk om je handen diep in weg te stoppen. Ook de borstzak is met rits, handig voor bijvoorbeeld je telefoon. De jas is onder de armen voorzien van stretchpanelen. Deze zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. De buitenstof van Pertex is glad en heeft een waterafstotende behandeling ondergaan. Daarmee is een sneeuwbui geen probleem.

HaglofsGerecycled materiaal

Het Haglöfs Essens Mimic jack is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal en verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs is 199,95 euro. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.
Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan vijfhonderd producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.
Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.
Via onderstaande button heb je de jas snel in huis.
Koop bij bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant