Erwin Hymer Group niet naar CMT

Erwin Hymer Group ook niet op CMT 2021

Nieuws

De Erwin Hymer Group is niet aanwezig op de kampeerbeurs CMT 2021 in Stuttgart. Het concern zet daarmee de ingeslagen lijn voort.

Erwin Hymer Group ziet beurzen nog niet zitten

Dit jaar lieten alle merken van de Erwin Hymer Group (EHG) verstek gaan op de Caravan Salon in Düsseldorf. Het concern ziet blijkbaar geen reden deze stap te herzien. De merken ontbreken dan ook op kampeerbeurs CMT in Stuttgart, enkele dagen geleden overigens uitgeroepen tot risicogebied. Deze kampeerbeurs vindt plaats van 23 tot 31 januari 2021. Deelname aan de beurs onder de huidige omstandigheden vindt Hymer wederom niet zinvol. Ook is het moeilijk om voldoende personeel op de been te krijgen. Bürstner laat in zijn persbericht weten dat een ongedwongen sfeer bij het informeren, adviseren en de verkoop niet mogelijk is. Dit mede gezien de geringe afmetingen van de beursstand in Stuttgart. Bürstner is ervan overtuigd dat de positieve ontwikkeling van het kamperen door zal zetten. Ook zonder beurs.

Ook LMC liet weten dat de gezondheid van personeel, partners en bezoekers voorop staat. Daarom wil het merk klanten vooral digitaal informeren. Dit zolang het gevaar op besmetting aanwezig blijft. LMC laat weten daarom vast te houden aan het in mei genomen besluit niet deel te nemen aan beurzen. Ute Hofman – bedrijfsleider bij Laika – kijkt optimistisch naar seizoen 2021. Ze ziet een groei in populariteit van kamperen en slow travel en is ervan overtuigd dat de groei verder doorzet.

Optimistisch naar de toekomst

De merken van Erwin Hymer Group kiezen ervoor om nieuws en innovaties op alternatieve manieren bij de klant te brengen. Slow Travel – Bewusst Reisen is het motto waarmee de verschillende merken van EHG de voordelen van deze vakantievorm in deze tijd onder de aandacht brengen. Tot nu toe geven de verkoopcijfers geen reden tot bezorgdheid. De Erwin Hymer Group liet eerder al weten dat het goed gaat met het concern. Onderzoek onder 3000 ondervraagden wees uit dat de populariteit van kamperen met zo’n 20% is gestegen t.o.v. vorig jaar.

Wist je dat de merken van de Erwin Hymer Group deze maand een grote winactie organiseren? Je kunt een caravan ter waarde van 20.000 euro winnen en nog heel veel meer. Hier lees je er alles over.

Erwin Hymer Group

Naar de site van de Erwin Hymer Group.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant