Eriba Touring Troll 530 als Rockabilly en Ocean Drive

Caravans

De Touring was er al als 60 Edition in een grijs/witte kleurstelling. Nu komen daar de nostalgische rood/witte Rockabilly en blauw/witte Ocean Drive bij. Het interieur is op de buitenkleur aangepast. Voor het eerst te zien in januari op de CMT.

Touring in Diner-Red en Ocean Blue

Ze zien er geweldig retro uit, een hommage aan de Amerikaanse jaren vijftig. Basis is de meest succesvolle indeling van dit model, de Troll 530. De buitenkant in White-Red of White-Blue, de binnenkant met een tafel in hoogglans wit en op de  buitenkleur aangepaste accenten. Natuurlijk een zitgroep in Diner-Style met strepen en gekleurde zijkanten. Zelfs het gebruikte materiaal past bij de tijd van toen. Op de vloer een dik tapijt. De buitenkant heeft gladde beplating. Achter een dikke Amerikaan of oldtimer doet zo’n bi-color caravan het natuurlijk helemaal geweldig. Grappig wel dat tweekleurige auto’s op dit moment weer helemaal de trend zijn.


Binnen is deze speciale Troll 530 voorzien van het houtdecor Grand Oak. De dakkasten zijn in vintage-optiek, aanrecht en tafel voorzien van kleuraccenten. De keukenkastjes en de deur van de badkamer in Retro-Look. De zittingen van kunstleer hebben hoge rugleuningen. Ook de aluminium plaat als bekleding past er helemaal bij. Kussens en gordijnen zijn helemaal in stijl uitgevoerd. Hij is verder voorzien van een hordeur, een 30 liter watertank onder de bank links voor. Op de stalen velgen nostalgische verchroomde wieldoppen. Het reservewiel hangt in een beugel onder de caravan. Rechts achter een bagageluik van 80 bij 35 centimeter. Twee extra leeslampjes, twee opbergtassen, vier kussens in een passend design en ook de vloerbedekking heeft de juiste kleur. Een deken op het bed natuurlijk ook in dezelfde kleur maakt hem helemaal af.
Ocean Blue Touring

Heel veel standaard

De twee speciale uitvoeringen zijn natuurlijk voorzien van dezelfde rijke standaarduitrusting die elke Troll meekrijgt. De Aero bouwwijze met een verzinkt stalen frame-constructie bijvoorbeeld. Zichzelf bijstellende remmen, een GFK hefdak met PU isolatie. Daarbij een uittrekbare opstap en een  anti-slingerkoppeling. Een LED buitenlamp met bewegingsmelder en een vorstvrije waterinstallatie.
Ocean Blue Touring
Wat de twee nog meer optioneel te bieden hebben zijn bijvoorbeeld een luifel voorzien van LED-verlichting met Eriba-adapter. Deze kan naar wens voorzien worden van een Rain- of Sunblocker.  Een fietsendrager voor twee fietsen op de dissel kan van pas komen. Liever geen chromen wieldeksels, dan kun je kiezen voor witte alu-velgen. Wil je onafhankelijk zijn van de stroompaal dan neem je het Autark-pakket erbij.

Compact, laag, daardoor bijzonder aureodynamisch. In de speciale Rockabilly en Ocean Blue uitvoering ook nog een plaatje om te zien. De prijs blijft net onder de € 25.000,-.
www.eriba.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant