Eriba Nova

Eriba Nova: negen indelingen in twee smaken

Caravans

De compleet vernieuwde Eriba Nova is er in negen indelingen. Er zijn twee smaken: Trend en Ambience. Je kunt er deze zomer nog mee op pad.

Nieuwe Eriba Nova compleet nieuw

De nieuwe Nova is compleet nieuw ontwikkeld. Eriba bouwt hem in het hypermoderne Caravan Competence Center in Sassenberg. Hier komen ook de andere caravanmerken van de Erwin Hymer Group vandaan. De Nova heeft gladde buitenbeplating. Optioneel is deze in het zilver metallic uitgevoerd. Bodem, dak en voorkant zijn van het hagelbestendigere gfk. De gebruikte opbouwmethode – Eriba noemt het Climadur – zorgt bij een laag eigen gewicht o.a. voor een uitstekende isolatie. De nieuwe Eriba Nova is er in twee verschillende uitvoeringen: de Trend en de Ambience.

Eriba Nova

Twee uitvoeringen, negen indelingen

De Trend combineert witte oppervlakken met een lichte houttint. De bovenkasten van de keuken hebben kastdeuren in hoogglans wit. Dat steekt mooi af bij het lichte hout van de keukenladen. De Ambience is de luxere uitvoering. We zien een donkerdere houttint en glas in de kastdeurtjes boven de keuken. Ook heeft de Ambience inbouwramen. Bij de Trend zijn dat opbouwramen. Verder zien we afgeronde hoeken in het zitgedeelte. Ook heeft de Ambience extra sfeerverlichting.

Nova

Er zijn negen indelingen om uit te kiezen. Dat begint met de Nova 445 met een Frans bed. Daarna volgt een aantal indelingen met een tweepersoonsbed in lengterichting. Ook is er een familie-indeling: de Eriba Nova 555. Deze heeft tot aan drie slaapplaatsen voor de kinderen. Bijzonder is ook de Nova 590 met een dwarsgeplaatst queensbed. Daarachter de zeer ruime badkamer over de gehele breedte van de caravan. Helemaal nieuw is de Nova 620. Het is de eerste tandemasser van de serie.

Eriba

Nova in verschillende lengtes

Het interieur van de Eriba Nova krijgt veel daglicht via het grote dakluik. En ’s avonds zijn er de handige oplaadbare leeslampjes. Die zijn magnetisch en zijn overal te gebruiken. Je zet ze net zo gemakkelijk in de voortent of onder de luifel. De Eriba Nova is er in een lengte van 6,85 tot 8,35 meter. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is hij 2,30 of 2,40 meter breed. Het maximaal toegestane gewicht is 2500 kilo. Het aantal slaapplaatsen loopt uiteen van vier tot zeven. Meer weten en zien van de nieuwe Eriba Nova? Kijk dan in het februarinummer van ons Campingtrend Magazine. Of ga naar onderstaande site.

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant