Nova

Eriba Nova 620: luxe caravan op vier wielen

Caravans

De Eriba Nova 620 is een ruime en zeer luxe tandemasser. Hij meet 8,35 meter. Het neusje van de Nova-zalm. Verkrijgbaar als Trend en Ambience.

Ook Nova 620 in twee uitvoeringen

De nieuwe Nova 620 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Net zoals de andere Nova’s is hij er als Trend en Ambience. Die laatste is ongeveer 3000 euro duurder. De Ambience-uitvoering heeft donkerdere meubeltinten. Je kunt hem wat meer klassiek noemen. We zien o.a. meer led-verlichting en glas in de kastdeuren van de keuken. De Trend is wat lichter van kleur en komt jeugdiger over.

Nova 620 exterieur
De Eriba Nova 620.

Bij beide uitvoeringen zijn de voor- en achterkant, de bodem en het dak van gfk gemaakt. Ook de 620 is gebouwd middels de nieuwe zogenaamde Climadur-opbouwmethode. Aan de buitenkant zien we gladde beplating en lichtmetalen velgen (vier stuks).

620 badkamer

Klassieke indeling

De indeling is niet verrassend, eerder klassiek. Achterin staat het zeer ruim uitgevallen tweepersoonsbed. De bedmaat bedraagt 2 meter bij 2,20 meter. Compleet met V-vormige uitsparing aan het voeteneinde. Rondom het bed opbergruimte. Handig zijn de twee bedlampjes. Die kunnen hangen én staan en klikken magnetisch weer op hun plek.

Nova 620 bed

De verhoging in de badkamer herbergt de vloerverwarming. Dat is naar keus een elektrische versie of een vloeistofvariant. Dat is prettig, maar scheelt ook in de stahoogte. Een Truma Combi 6 zorgt voor de verwarming in de hele caravan. Deze bedien je desgewenst via een app op je telefoon. Daarop lees je ook het niveau van de watertanks of de accu af. Allemaal via een bluetooth-verbinding of een voor drie jaar door Eriba betaalde SIM-kaart.

Heel veel ruimte

Tellen we de dissel niet mee, dan heeft de Nova 620 een lengte van 7,13 meter. Je hebt dus flink de ruimte. Voorin de rondzit. Links naast de deur de verwarmde garderobe annex tv-meubel. Boven de spiegel een glazen vitrinekast. De ruime keuken is voorzien van een koelkast met een inhoud van 142 liter.

nova 620 indeling

De Nova 620 weegt maximaal 2000 kilo. Dat is optioneel op te waarderen tot 2500 kilo. Dan heb je een laadvermogen van 800 kilo. De Eriba Nova 620 kost 40.440 euro.

Naar de site van Eriba.


bron Foto's: Jörg Nullmeyer foto
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant