Eriba Nova 555

Eriba Nova 555 heeft plek voor het hele gezin

Caravans

De vernieuwde Eriba Nova is er in negen indelingen. Hij is er als Trend en Ambience. De Nova 555 heeft de ideale indeling voor het hele gezin. We stellen hem aan je voor.

Nieuwe Eriba Nova compleet nieuw

De Nova is compleet nieuw ontwikkeld en rolt uit het hypermoderne Caravan Competence Center in Sassenberg. De Nova heeft een gladde buitenbeplating. Je kunt optioneel kiezen voor zilver metallic in plaats van wit. Bodem, dak en voor- en achterkant zijn van het hagelbestendigere gfk. De opbouwmethode Climadur combineert o.a. een laag eigen gewicht met een uitstekende isolatie.

Nova 555

De Nova Trend is modern. Hij combineert witte oppervlakken in hoogglans met een lichte houttint. De Nova Ambience is de wat luxere uitvoering. Met een donkerdere houttint en glas in de kastdeurtjes boven de keuken. Ook heeft de Ambience duurdere inbouwramen waar de Trend opbouwramen heeft. Zoals gezegd is de Nova er in negen verschillende indelingen.

In de Nova 555 heb je de ruimte

De Nova 555 is geen kleine jongen. We komen straks op de maten en het gewicht. Het is de ideale indeling voor een groot gezin. De 555 heeft voorin een zithoek, die is om te bouwen naar een bed met een bedmaat van 211 bij 180/155 centimeter. Daarboven een tweepersoons hefbed van 210 bij 150 centimeter. En dan is er nog een stapelbed van 182 lang en 71/68 centimeter breed. Van de zit achterin is ook een bed te maken.

Nova 555 indeling
De ruime Nova 555.

De grote koelkast heeft een inhoud van 142 liter. Handig als je met veel mensen bent. Ook fijn is de ruim aanwezige bergruimte. Zoals onder de banken. Praktisch zijn de led-lampjes die je hangend of staand overal kunt gebruiken. Ook in de voortent. Zelfs de inhoud van de watertank is met 55 liter niet te krap. De tank is weggewerkt onder de vloer. Hij is geïsoleerd en verwarmd. Want met deze Nova kun je ook op wintersport.

Rijke standaarduitrusting

De Nova 555 heeft het zogenaamde Eriba Smart Home systeem. Op het paneel boven de deur zijn alle vitale functies van de caravan te zien en te bedienen. Via een app kan het ook met je smartphone. Accu, waterniveau en verwarming binnen handbereik. Smaakvol is de Nova zeker ook. Kijk maar eens naar de mooie achterlichtpartij of de lichtmetalen velgen.

Nova 555 Smart Home

De Nova 555 heeft standaard zeven slaapplaatsen. Optioneel zelfs acht. Hij is – met dissel – 7,91 meter lang, 2,40 breed en 2,62 meter hoog. Binnen heeft hij een stahoogte van 1,98 meter. Hij weegt rijklaar 1640 kilo. Maximaal gewicht is naar keus 1800 of 2000 kilo. De Eriba Nova 555 kost 33.690 euro.

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant