ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Eriba Living is caravan voor het hele gezin
Eriba Living is caravan voor het hele gezin
Caravans

Eriba Living is caravan voor het hele gezin

  1. 19 mei 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Acht gezinsvriendelijke indelingen, waarvan vier met een kinderkamer met stapelbed. Twee indelingen zijn compleet nieuw en bieden plaats aan zeven en zelfs negen personen. Een Eriba Living is daarmee bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen.  

Vier keer af te scheiden kinderkamer

Het verhaal van Hymer begon inmiddels 60 jaar geleden met de eerste Eriba. In de loop der tijd kwamen er de nodige series bij en werd er driftig doorontwikkeld. De Living was al populair in het zuiden van Europa en hij komt nu ook hier in het programma. De acht aangeboden indelingen zijn allen ruim en voldoen prima bij een gezinsvakantie. Vier indelingen hebben een af te scheiden slaapkamer, speciaal voor de kids.

De nieuwe generatie Living-modellen blijft voor wat betreft opbouw- en exterieurdesign dicht bij zijn voorgangers. Ze zijn licht gebouwd en hebben daardoor een ruim laadvermogen. Dak, voor- en achterkant zijn voorzien van GFK. Dat voorkomt hagelschade. Een anti-slingerkoppeling is standaard. Hij staat op een modern chassis met onafhankelijke wielophanging. Alle caravans zijn voorzien van een rookmelder. Naast de bekende strepen zijn ook de achterlichten een duidelijk kenmerk dat het hier om een Eriba caravan gaat.

Eriba Living

Inladen van spullen gaat gemakkelijk dankzij de ruime luiken met een hoogte van 40 centimeter. Zet de lattenbodem, samen met het koudschuimmatras omhoog en je kunt er ook van binnen gemakkelijk bij. De functionele keuken is voorzien van grote lades en bovenkasten. Rondom de nodige open vakken waarin je nog spullen kwijt kunt. De koelkast heeft een inhoud van 142 liter en een vriesvak van 15 liter.

Hefbed of slaaphefdak in nieuwe indelingen

Nieuw is de Living 555 XL met hefbed en een indrukwekkende stahoogte van 2,08 meter. Het hefbed hangt boven de zitgroep en is traploos verstelbaar. Er is door de twee extra slaapplaatsen van het hefbed plek voor tot aan zeven personen. Nieuw is ook de Living 560, met een breedte van 2,5 meter. Het stapelbed aan de achterkant kan optioneel ook voor drie personen plek bieden. Daarbij kan op dit model gekozen worden voor een slaaphefdak met nog eens plek voor twee. Daarmee komt het totaal aan slaapplaatsen in deze caravan op negen. Daar hoort dan ruim uitgevallen kastruimte bij.

De Eriba Living is per direct in acht indelingen verkrijgbaar. De nieuwe instapserie komt onder de Exciting in het programma. Een prijs is nog niet bekend, we verwachten dat die bij zo’n 17.000 euro zal beginnen. We lieten de Living zien tijdens ons eerste Live-event (elke dinsdagavond om 19.00 uur op Facebook). Het onderwerp begint op 3.08 minuut. Naar de video.

www.hymer.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Eriba, Caravans, Uncategorized NIEUWS