Feeling

Eriba Feeling: compacte caravan met hefdak

Caravans

De Eriba Feeling is een compacte reiscaravan. Het hefdak geeft voordelen. Zeker als je kiest voor de uitvoering met slaaphefdak. Dan krijg je er een kinderkamer annex speelzolder met een geweldig uitzicht bij.

Feeling good met het hefdak

De voordelen van het hefdak? De caravan is – met een hoogte van 2,24 meter – lager, daardoor ligt hij stabiel achter de auto. Desondanks heb je binnen met open dak een stahoogte van 1,98 meter. Hij heeft een lagere luchtweerstand, dus minder brandstofverbruik. Door de openingen in het tentdoek heb je een beter binnenklimaat. Je kunt kiezen voor een slaaphefdak. De kinderen hebben dan hun eigen speelzolder met prachtig uitzicht. En als de kinderen naar bed gaan, hoef je niets om te bouwen.

Feeling slaaphefdak
Het optionele slaaphefdak.

Drie indelingen

De Feeling is er in drie verschillende indelingen. De 425 – opbouwlengte 6,07 meter – heeft een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed achterin. In de 442 staat het bed in de lengterichting met een v-vorm aan het voeteneinde. Met 6,67 meter is dit de langste variant. De 6,47 meter lange 470 tenslotte heeft twee enkele bedden voorin. Alledrie de indelingen hebben de keuken met daartegenover de badkamer in het midden. De indelingen hebben drie slaapplaatsen die met het optionele slaaphefdak tot vijf zijn uit te breiden. De breedte van de Feeling is 2,17 meter.

Feeling interieur

In het interieur zien we een lichte notenhouttint. Behalve een grote kast is er ook veel bagageruimte onder het bed. Die ruimte is van buiten en binnen bereikbaar. De badkamer heeft zijn eigen raam. In de keuken een koelkast met een inhoud van 80 liter. De dissel is bij de Feeling extra lang en heeft een kogeldruk van 100 kilo. Het laadvermogen is hoog, afhankelijk van het gekozen model tot 510 kilo.

Feeling zithoek

Optioneel verder aan te kleden

Behalve het al eerder genoemde slaaphefdak zijn er meer opties. Je kunt de Feeling bijvoorbeeld voorzien van het Moving-pakket. Daar zit o.a. een fietsendrager voor op de dissel bij. Ook een antislingersysteem en mover zijn optioneel. Het optionele antislingersysteem herkent vroegtijdig gevaarlijke pendelbewegingen. Door gecontroleerd te remmen, strekt en stabiliseert de combinatie. Ook is er een premium-neuswiel met ingebouwde kogeldrukweegschaal verkrijgbaar.

De Eriba Feeling is standaard voorzien van zelfstellende remmen en een groot dakluik. De prijzen beginnen bij 20.540 euro.

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant