ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Merano 300 op maat gemaakte voortent
Merano 300 op maat gemaakte voortent
Tent

Merano 300 op maat gemaakte voortent

  1. 25 september 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

De Merano 300, hij is 300 centimeter diep, is een voortent voor seizoenskampeerders. Hij is geschikt voor elk seizoen. Je kunt hem met of zonder zijwanden gebruiken.

Merano 300 van Reda

De ritsen zijn hoogwaardige 10 millimeter ritsen en afgedekt door een overslag. De verstelbare bodemspanning, de Flexspan, is nieuw. De voortent is voorzien van een dubbele slikrand om vuil en wateroverlast tegen te gaan. De voortent wordt standaard geleverd met fix-on blokjes en een stormband-pakket. Het dak is voorzien van een 4 millimeter fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links en rechts op het front van het dak stormband bevestigingspunten en tunnels met rits in de pet van de voortent t.b.v. van de petstangen.

De ingangsdeur is links en rechts, voorzien van handige deurclips om de deur te sluiten. Beide frontpanelen zijn d.m.v. veranda-stangen te gebruiken als veranda-wand. In de nok van de voorwand zitten links en rechts ventilatiepanelen die volledig afsluitbaar zijn. Tussen de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd. Elk zijpaneel is voorzien van twee ramen op de achterzijde van de zijwanden zitten ventilatiepanelen, deze zijn volledig afsluitbaar.

Naast het raam op de voorzijde van de voortent zit een ingangsdeur die opzij oprolbaar is. De zijwand aan de disselzijde van de caravan kan voorzien worden van een uitbouw. en de raamstijlen zit klittenband t.b.v. een extra staander, alle hoeken en stiksels zijn extra verstevigd. Het frame is 28 millimeter, maar desgewenst is 32 millimeter ook mogelijk. Gewicht: circa 33 kg (v.a. maat 1) Kleur: antraciet/grijs/donkergrijs

Reda staat met deze tent op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs,  standnummer: 8.C054

www.redazeilmakerij.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS