EnGenius EZ repeater

Accessoires

Koop bij bol.comNog even en dan trekken we er weer massaal op uit langs velden en wegen. Nu zijn nieuwe caravans en campers zelfs uitgerust met meerdere usb aansluitingen om mobiele apparaten handig op te laden. Het ontbreekt ons alleen nog aan een vaste WIFI-hotspot, maar dat is slechts een kwestie van tijd met de EZ repeater.

EZ repeater, binnen 5 minuten klaar

Want we willen, zelfs op vakantie, mobiel bereikbaar zijn en blijven. De EnGenius EZ repeater brengt uitkomst. Heel eenvoudig zonder technische kennis en in maximaal 4 eenvoudige stappen ben je verbonden met je eigen wifi-hotspot. Stekker in het stopcontact. Browser openen op PC, tablet of smartphone. Via het intoetsten van Ezrepeater.eu krijg je alle beschikbare WIFI hotspots te zien. Selecteer het juiste netwerk, eventueel gevolgd door het ingeven van een user-id en/of password. Nu ben je gekoppeld aan het door jou gewenste netwerk. Een kind kan de was doen is hier zeker op van toepassing. Maar waarom deze oplossing dan als ik gebruik kan maken van de WIFI van de camping? Soms staan we te ver weg voor een redelijk signaal. Zelfs als je een voucher, om toegang te krijgen, hebt aangeschaft. Daarnaast is een voucher slechts geschikt voor één apparaat. Wat weer betekent dat bij meerdere apparaten je telkens moet uitloggen en weer moet inloggen. Kortom een hele klus, want de inlogcodes zijn nu eenmaal geen zelf verzonnen codes en daardoor niet eenvoudig te onthouden. Met de Ezrepeater wordt het signaal versterkt, hoef je niet telkens opnieuw in te loggen en kun je zelfs tegelijkertijd op verschillende apparaten werken. Mogelijk vraag je je af of dit dan problemen geeft bij de gebruikers van het standaard Campingnetwerk. Een repeater zou niet voor grote problemen moeten zorgen. Veel mensen delen hun thuisnetwerk bijvoorbeeld met de buren. Hierdoor kun je vaak niet de maximale snelheid halen, maar je kunt je netwerk wel gewoon gebruiken. Daarnaast wordt bij de EZ repeater het vermogen automatisch aangepast op basis van het vermogen van de zender. Dit om eventuele invloed op de zender te voorkomen. Maar dat laatste is al veel te technisch. Verder moeten we je met al je vragen toch echt doorverwijzen naar de site van de leverancier. Voor iedereen die gebruik wil maken van een eigen wifi-hotspot, geen technische kennis bezit en indruk wil maken door het geheel operationeel te hebben binnen 5 minuten is deze EZ repeater een echte uitkomst.

Eigenschappen EZ repeater

  • Versterkt iedere Wi-Fi hotspot, ook Ziggo en KPN
  • Hoog zendvermogen voor de beste dekking
  • Eenvoudige installatie vanaf smartphone of tablet
  • Deelt toegangsvouchers met meerdere gebruikers
  • 300 Mbps Wi-Fi snelheid met 630mW zendvermogen
  • Rookmelder formaat voor plafond montage
  • Ondersteunt TOR-netwerk
  • Inclusief 12v auto-lader en normale AC adapter

Naast het feit dat je iedereen in je omgeving blij maakt met deze oplossing, doe je ze ook nog eens versteld staan. Want binnen 5 minuten is het geheel online zonder technische kennis. Hij kost bij de Wifishop € 129,-.
EZ repeater
 
Bewaren

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant