ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Engelse Auto-Sleepers nu ook in Nederland te koop
Engelse Auto-Sleepers nu ook in Nederland te koop
Campers

Engelse Auto-Sleepers nu ook in Nederland te koop

  1. 14 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Auto-Sleepers is een Engelse camperbouwer. Sinds kort zijn campers van dit merk ook in Nederland verkrijgbaar en wel bij bij Dutch Bull Campers in Moerdijk.

Compleet met kristallen glazen

Auto-Sleepers bouwt al meer dan 55 jaar kwaliteitscampers. Uit het pakket heeft Dutch Bull Campers de beste modellen uitgezocht voor onze markt. Buscampers op basis van Peugeot, Citroën (2,0 ltr HDI euro 6 motoren 160 pk) en Fiat (2,3 ltr Euro 6 Multijet 130 pk). De modellen Warwick Duo (1ste afbeelding) met een lengte van 6 meter met langsbedden, de wat langere Warwick XL met langsbedden, de Kingham (foto links) met Frans bed en de 4-persoons Fairford (foto boven artikel).

 

Auto-sleepers

Alle modellen hebben een omvangrijke basisuitrusting en alle luxe die men zich kan wensen. Een bijzondere blikvanger zijn de hardglas vensters met dubbele isolatie. Deze geven de buscampers een mooie strakke uitstraling en betere bescherming tegen inbraak. Bij Auto-Sleepers is bijna alles standaard af fabriek aanwezig. Tafelgerei en kristallen glazen worden zelfs meegeleverd.

www.dutchbullcampers.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS