ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Enduro EM303A+ caravanmover
Enduro EM303A+ caravanmover
Advertorial

Enduro EM303A+ caravanmover

  1. 31 mei 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

De EM303A+ van Enduro technology zet je caravan moeiteloos op z’n plek. Met de bijgeleverde afstandsbediening wordt de caravan nauwkeurig en eenvoudig gerangeerd, een heuveltje op of door los zand? Geen probleem voor dit rangeersysteem.

De allerbeste prijs/kwaliteitverhouding!

De EM303A+, de bestseller uit het Enduro assortiment, is een volautomatisch rangeersysteem met een compact design. De afstandsbediening is voorzien van duidelijke knoppen waardoor hij eenvoudig te bedienen is en voorzien van softgrip zodat hij goed in de hand ligt. De solide aluminium aandrijfrollen worden d.m.v. de afstandsbediening aan- en af de band gekoppeld. Uiteraard is het rangeersysteem voorzien van een spatwaterdichte kap en bestendig tegen corrosie.

Ondanks dat hij slechts 34 kg weegt is dit een krachtig rangeersysteem en kan hij 1800 kg met een enkelasser rangeren en 1500 kg bij een helling van 18%. Op de rangeersystemen van Enduro zit 5 jaar garantie en ze hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt. De adviesprijs is €1145,-

Enduro

Lithium accu

Bij de aanschaf van een rangeersysteem is een accu minstens zo belangrijk. Je wilt tenslotte ongehinderd rangeren zodra je op de camping aankomt. De lichtgewicht Lithium-Ion accu van Enduro is hier de perfecte voeding voor. Hij weegt slechts ca. 4 kg en staat garant voor 30 minuten rangeren. Eenmaal de caravan aangesloten op de elektriciteit, laadt de accu ook weer op. Daarnaast is hij robuust, extreem veilig en is er geen lekkage mogelijk.

Enduro technology zorgt voor een onbezorgd begin van de vakantie. Kijk op www.enduro-europe.eu voor het gehele assortiment en de verkooppunten.

Enduro

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS