ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Enduro EM305+ nieuwe krachtige caravanmover
Enduro EM305+ nieuwe krachtige caravanmover
Accessoires

Enduro EM305+ nieuwe krachtige caravanmover

  1. 24 mei 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De compacte EM305+ is het nieuwste volautomatische rangeersysteem van Enduro. Het gemak van een krachtige caravanmover die je bedient via een robuuste afstandsbediening. Waarom moeilijk doen? Zo kun je meteen genieten van je vakantie.

Waarom moeilijk doen?

Het op zijn plek zetten van de caravan en hem aan het eind van je vakantie weer tot achter de auto trekken. Niet het meest leuke onderdeel van een caravanvakantie. Daar komt bij dat het lijkt alsof de caravan elk jaar weer zwaarder is geworden. Herkenbaar? Kies dan voor het ultieme gemak van een caravanmover. De caravan koppel je los en door op een knop te duwen, laat je de caravan helemaal vanzelf precies op het plekje stoppen dat je voor ogen hebt. Zo geniet je meteen vanaf het begin met volle teugen van je vakantie. Enduro heeft een nieuw krachtig rangeersysteem voor caravans tot 2000 kilo.

Enduro 305+ moverCompact en krachtig

Tradekar Benelux BV introduceert het nieuwe volautomatisch rangeersysteem van Enduro® technology: de EM305+. Deze mover is zeer compact en heeft een moderne behuizing. De nieuwe behuizing ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt ook voor flexibelere inbouwmogelijkheden. Het rangeersysteem is zeer krachtig en volautomatisch. De aandrijfrollen koppel je simpel aan of af via de meegeleverde robuuste afstandsbediening. Deze is uitgevoerd met een zogenaamde softgrip en duidelijke, eenvoudig te bedienen toetsen.

Solide en nauwkeurig

Door het soft start/stop-systeem is de caravan zonder schokken en zeer nauwkeurig op de gewenste plek te zetten. De solide aluminium aandrijfrollen kunnen caravans tot 2000 kilo zonder moeite verplaatsen. Enduro® technology is al meer dan 12 jaar specialist op het gebied van het ontwikkelen en produceren van kwalitatief sterke rangeersystemen en accessoires. Alle producten zijn in eigen productie en worden veelvuldig getest.

Kijk voor het gehele assortiment en de verkooppunten op www.enduro-europe.eu

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting, Uncategorized NIEUWS