Enduro All In

Enduro All-In rangeersysteem

Accessoires

Enduro levert diverse soorten caravanmovers. Nieuw is het zogenaamde All-In systeem. Uniek, want je hebt meteen alles bij elkaar. Van besturingssysteem tot uitneembare Lithium-accu.

Enduro All-In nieuw en uniek

Zoals de naam al aangeeft, is dit systeem helemaal compleet. Het bestaat uit een besturingssysteem, uitneembare Lithium-accu’s en de motor. Geen losse kabels dus. En het opladen van de accu’s (het zijn er twee) is zo wel heel eenvoudig. Je haalt ze in één eenvoudige handeling uit het systeem (zie onze video). Ze wegen nog geen twee kilo per stuk. Opladen doe je met de meegeleverde 230 volt acculader. Via de 12 volt aansluiting van je auto kan het ook. Opladen terwijl je rijdt.

Met afstandsbediening

De meegeleverde afstandsbediening is zeer overzichtelijk. Hij heeft grote en duidelijke toetsen. Ook zit er een spanningsindicatie op. Je zit dus nooit meer met een lege accu. Je zet de caravan tot op de centimeter nauwkeurig neer dankzij het soft start/stop systeem. Dat zorgt voor schokvrij rangeren. Het nieuwe All-In rangeersysteem is leverbaar vanaf het eerste kwartaal van volgend jaar. Enduro, voor meer tijd op vakantie.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!