ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Elektrische uitdraaisteun Up4 van Al-Ko
Elektrische uitdraaisteun Up4 van Al-Ko
Accessoires

Elektrische uitdraaisteun Up4 van Al-Ko

  1. 26 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Niks meer draaien met een hendel of ratelen met een accu-boormachine. Vanaf maart 2018 verkoopt Al-Ko elektrische uitdraaisteunen. Slechts 17,7 kilo zwaarder dan de handmatige Big Foot steunen. De Up4 is geschikt voor caravans tot 2500 kilo.

Up4 is lichtgewicht

Steunen uitdraaien met het bijgeleverde hendeltje. Vaak vervangen door een accu-boormachine omdat dat net iets gemakkelijker is. Het hoeft niet meer. Al-Ko komt volgend jaar met elektrische steunen. De UP4 steunen laten zich via de afstandbediening uit- en indraaien. Het systeem weegt slechts 17,7 kilo meer dan het vergelijkbare handmatige. Dus een lichtgewicht in vergelijking met andere.

Een vaste stand en hoge stabiliteit op elke ondergrond, dat beloven de steunen. Mede dankzij de grote Big Foot premiumsteunen. Net zo goed ook voor grote caravans geschikt tot aan een maximum gewicht van 2500 kilo. Het systeem is snel te monteren en heeft weinig plaats nodig. Voor nood, een lege accu bijvoorbeeld, kun je hem ook middels handbediening omhoog of omlaag draaien. Het systeem past bij de Al-Ko Ranger mover. Het kan met dezelfde afstandsbediening worden bediend.

www.alko-tech.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting, Uncategorized NIEUWS