ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Elektrische kachel: niet meer bibberen op de camping
Elektrische kachel: niet meer bibberen op de camping
Accessoires

Elektrische kachel: niet meer bibberen op de camping

  1. 1 september 2018, 9:04
  2. 0 Reacties

Vanaf vandaag begint de meteorologische herfst en die doet meteen van zich spreken. Dit weekend is er namelijk alweer kans op nachtvorst. En dat betekent bibberen op de camping, vooral in tenten, vouwwagens en voortenten. Een (elektrische) kachel biedt uitkomst.

Quality Camp kachel
De echte kampeerder heeft – naar eigen zeggen – natuurlijk helemaal geen campingkachel nodig. Die verwarmt zich in deze kouder wordende campingnachten bij een waxinelichtje of een knisperend kampvuur. Voor de kampeerders die er liever iets comfortabeler bij zitten, is er gelukkig een ruime keuze aan campingkachels. Bijvoorbeeld deze keramische kachel van Quality Camp, die is voorzien van een thermostaat. De kachel heeft drie standen: 450, 900 en 1500 Watt. Genoeg om de ergste kou uit de lucht te halen.

Warmte voor iedereen

Quality Camp kachelMet z’n allen voor de kachel zitten is niet nodig. De draaifunctie zorgt ervoor dat de warme lucht de ruimte gelijkmatig verwarmt. En dankzij de omval- en oververhittingbeveiliging is deze kachel ook nog eens heel veilig. Al kost deze elektrische kachel iets meer dan een waxinelichtje of een blok hout; voor de prijs van 36,95 euro hoef je het alsnog niet te laten. Laat die nachtvorst maar komen!

Bekijk op bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS